Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nebunii Rapid United
aba Tactiek Academy
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 35.4
solid Schieten average
very good Passen weak
solid Verdedigen average


7e minuut.
Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar passt de bal zonder na te denken. Duțulescu rent richting de bal. Bustei onderschept slim de pass. Bustei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Rapid United 1:0

12e minuut.
Condrea kopt de bal weg. Daar is Mărgăritescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şeitan rent richting de bal. Mărgăritescu onderschept slim de pass. Mărgăritescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nebunii - Rapid United 1:1

17e minuut.
Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Bustei passt de bal in één keer door. Burlacu rent richting de bal. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Duma speelt de bal door. Bustei is nu in balbezit. Bustei passt de bal zonder na te denken. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Ţonea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Românaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duma is nu in balbezit. Duma geeft een lange en hoge pass. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel. Ţonea bokst de bal weg.

29e minuut.
Păcălici geeft de bal voor. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Bustei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Ţonea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crăciun neemt de hoekschop. Burlacu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Românaş kopt de bal weg. Condrea rent richting de bal. Condrea geeft een lange en hoge pass. Mărgăritescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Pantazescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Rapid United 1:2

41e minuut.
Crăciun geeft een hoge lob. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coinac de bal. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Siminică rent richting de bal. Siminică haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Rapid United 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 38%, Rapid United 62%.
Nebunii - Rapid United 1:3

47e minuut.
Esca kopt de bal weg. Klungelig pakt Condrea de bal. Inworp. Românaş met de inworp. Condrea geeft een lange en hoge pass. Pantazescu bokst de bal weg.

49e minuut.
Drăgănescu geeft de bal voor. Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Mărgăritescu rent richting de bal. Mărgăritescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Şeitan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ionescu probeert naar een medespeler te passen. Duma met een sublieme pass. Bustei rent richting de bal. Bustei draait met de bal, schiet en ... Ţonea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Rapid United 2:3

57e minuut.
Drejan probeert naar een medespeler te passen. Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Jałyński rent richting de bal. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Ţonea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nebunii - Rapid United 3:3

61e minuut.
Ţonea probeert naar een medespeler te passen. Duma rent richting de bal. Duma geeft een lange en hoge pass. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Condrea is nu in balbezit. Condrea passt de bal met de wreef. Şeitan is nu in balbezit. Mărgăritescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mărgăritescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pescariu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Crăciun zijn tegenspeler op de grond. Crăciun krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Esca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siminică. Esca raakt geblesseerd tijdens het duel. Şeitan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Păcălici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel. Ţonea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Rapid United 4:3

67e minuut.
Siminică heeft problemen om de bal te vangen. Pescariu onderschept slim de pass. Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu onderschept slim de pass. Pescariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Jałyński geeft een hoge lob. Inworp. Crăciun met een snelle inworp. Burlacu rent richting de bal. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pantazescu trapt de bal weg. Morar rent richting de bal. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Duțulescu heeft problemen om de bal te vangen. Coinac is nu in balbezit. Burlacu verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Crăciun met een snelle inworp. Klungelig pakt Burlacu de bal. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel. Ţonea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen. Jałyński verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Daar is Morar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński onderschept slim de pass. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Românaş heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 25%, Rapid United 75%.
Nebunii - Rapid United 4:3