Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid United Nebunii
Academy Tactiek aba
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 51.1
average Schieten very good
weak Passen excellent
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie passt de bal met de wreef. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel. Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - Nebunii 0:1

3e minuut.
Burlacu is nu in balbezit. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Morar speelt de bal door. Mircea is nu in balbezit. Mircea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie onderschept slim de pass. Vanghelie met een sublieme pass. Burlacu rent richting de bal. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Ţonea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Morar passt de bal in één keer door. Vanghelie probeert naar een medespeler te passen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ioaniţescu speelt de bal door. Klungelig pakt Burlacu de bal. Păcălici onderschept slim de pass. Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie schiet op doel. Ţonea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ioaniţescu neemt de hoekschop. Mircea springt en kopt de bal. Duțulescu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - Nebunii 0:2

15e minuut.
Ioaniţescu kopt de bal weg. Mircea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jałyński. Mircea raakt geblesseerd tijdens het duel. Vanghelie komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Ioaniţescu de bal. Ioaniţescu met een sublieme pass. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel. De bal raakt de paal. Mircea is nu in balbezit. Mircea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - Nebunii 0:3

22e minuut.
Daar is Mărgăritescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mărgăritescu. Mărgăritescu krijgt een gele kaart. Esca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Esca met een snel genomen vrije trap. Mircea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - Nebunii 0:4

22e minuut.
Daar is Mircea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Păcălici rent richting de bal. Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Burlacu rent richting de bal. Burlacu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mircea de bal. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Ţonea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - Nebunii 0:5

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morar met de inworp. Duțulescu is nu in balbezit. Mircea onderschept slim de pass. Mircea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Coinac is nu in balbezit. Ioaniţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - Nebunii 0:6

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Socaciu de bal onder controle te krijgen. Vanghelie speelt de bal door. Mircea is nu in balbezit. Mircea schiet op doel. Ţonea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - Nebunii 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid United 76%, Nebunii 24%.
Rapid United - Nebunii 0:7

46e minuut.
Ilioara rent richting de bal. Ilioara geeft een lange en hoge pass. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - Nebunii 0:8

49e minuut.
Vanghelie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu passt de bal zonder na te denken. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Burlacu rent richting de bal. Ioaniţescu rent richting de bal. Ioaniţescu passt de bal in één keer door. Vanghelie rent richting de bal. Vanghelie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Burlacu rent richting de bal. Ţonea met een sublieme pass. Mărgăritescu rent richting de bal. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică haalt uit met een fantastische trap. Teodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Condrea zal de hoekschop nemen. Teodor probeert naar een medespeler te passen. Mircea kopt de bal weg. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Ţonea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - Nebunii 0:9

60e minuut.
Crăciun komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ilioara is nu in balbezit. Ilioara geeft een lange en hoge pass. Duțulescu kan de bal niet met de borst controleren. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea schiet op doel. Ţonea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - Nebunii 0:10

63e minuut.
Vanghelie met een sublieme pass. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun geeft een hoge lob. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Siminică rent richting de bal. Esca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siminică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anghel komt het veld opgelopen. Socaciu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mărgăritescu rent richting de bal. Mărgăritescu schiet op doel. Teodor bokst de bal weg. Şeitan verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - Nebunii 1:10

67e minuut.
Condrea is nu in balbezit. Ilioara verovert de bal door een tackle van achteren. Ilioara geeft de bal voor. Burlacu rent richting de bal. Burlacu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pescariu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ioaniţescu passt de bal met de wreef. Vanghelie rent richting de bal. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Ţonea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - Nebunii 1:11

84e minuut.
Coinac met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ioaniţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Duțulescu rent richting de bal. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie haalt uit met een fantastische trap. Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid United 63%, Nebunii 37%.
Rapid United - Nebunii 1:11