Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnica Iasi Nebunii
EXTRA Tactiek aba
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 57.2
matig Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie passt de bal met de wreef. Pop is nu in balbezit. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Burduşel rent richting de bal. Met opzet legt Burlacu zijn tegenspeler op de grond. Burlacu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Otava probeert naar een medespeler te passen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Otava ... Strafschop! Otava is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Burlacu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Burlacu kan niet meer verder spelen. Morar komt het veld opgelopen. Vanghelie neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - Nebunii 0:1

10e minuut.
Duma probeert naar een medespeler te passen. Ufuk is nu in balbezit. Morar onderschept slim de pass. Morar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - Nebunii 0:2

19e minuut.
Ioaniţescu probeert naar een medespeler te passen. Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie passt de bal zonder na te denken. Morar is nu in balbezit. Morar draait met de bal, schiet en ... Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu passt de bal zonder na te denken. Duma rent richting de bal. Duma geeft een lange en hoge pass. Mircea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Drejan verovert de bal door een tackle van achteren. Drejan passt de bal met de wreef. Milik geeft een hoge lob. Walz rent richting de bal. Walz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Vanghelie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bustei komt het veld opgelopen. Duma met een snelle inworp. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Burduşel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ioaniţescu met de inworp. Daar is Mircea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 62%, Nebunii 38%.
Politehnica Iasi - Nebunii 0:2

46e minuut.
Enache komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Bustei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustei passt de bal met de wreef. Mircea rent richting de bal. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Burduşel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tătăran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - Nebunii 0:3

55e minuut.
Drejan rent richting de bal. Ordeñana verovert de bal door een tackle van achteren. Ordeñana met een sublieme pass. Fernández Sama rent richting de bal. Fernández Sama draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Teodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Inworp. Nicodin komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu geeft een lange en hoge pass. Mircea is nu in balbezit. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Tătăran bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - Nebunii 0:4

79e minuut.
Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Bustei geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lale de bal. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ioaniţescu onderschept slim de pass. Ioaniţescu passt de bal zonder na te denken. Mircea is nu in balbezit. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Tătăran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - Nebunii 0:5

85e minuut.
Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Enache heeft problemen om de bal te vangen. Mircea rent richting de bal. Mircea draait met de bal, schiet en ... Tătăran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - Nebunii 0:6

88e minuut.
Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu geeft de bal voor. Mircea is nu in balbezit. Mircea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 57%, Nebunii 43%.
Politehnica Iasi - Nebunii 0:6