Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nebunii Politehnica Iasi
aba Tactiek EXTRA
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 39.7
very good Schieten average
excellent Passen good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Ufuk onderschept slim de pass. Duma is nu in balbezit. Duma passt de bal in één keer door. Bustei is nu in balbezit. Bustei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Politehnica Iasi 1:0

14e minuut.
Vanghelie speelt de bal door. Ioaniţescu rent richting de bal. Ioaniţescu passt de bal in één keer door. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Tătăran bokst de bal weg.

23e minuut.
Duma is nu in balbezit. Otava verovert de bal door een tackle van achteren. Otava passt de bal zonder na te denken. Walz rent richting de bal. Walz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bârzanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ioaniţescu de bal. Ioaniţescu met een sublieme pass. Bustei rent richting de bal. Bustei draait met de bal, schiet en ... Tătăran bokst de bal weg.

27e minuut.
Ioaniţescu onderschept slim de pass. Ioaniţescu met een sublieme pass. Vanghelie met een sublieme pass. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Burduşel passt de bal zonder na te denken. Milik is nu in balbezit. Milik passt de bal in één keer door. Fernández Sama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Duma kopt de bal weg. Klungelig pakt Florian de bal. Pop rent richting de bal. Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Duma rent richting de bal. Duma geeft de bal voor. Bustei kopt de bal weg. Mircea rent richting de bal. Mircea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 39%, Politehnica Iasi 61%.
Nebunii - Politehnica Iasi 1:0

46e minuut.
Enache komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ioaniţescu passt de bal met de wreef. Vanghelie probeert naar een medespeler te passen. Ioaniţescu geeft een lange en hoge pass. Mircea is nu in balbezit. Mircea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Lale heeft problemen om de bal te vangen. Burduşel geeft een lange en hoge pass. Lale kan de bal niet met de borst controleren. Bustei rent richting de bal. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Tătăran bokst de bal weg.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicodin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Duma rent richting de bal. Duma passt de bal met de wreef. Bustei rent richting de bal. Bustei draait met de bal, schiet en ... Tătăran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Politehnica Iasi 2:0

70e minuut.
Otava heeft problemen om de bal te vangen. Duma rent richting de bal. Enache is nu in balbezit. Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma geeft een hoge lob. Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Inworp. Pescariu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doeltrap. Esca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 36%, Politehnica Iasi 64%.
Nebunii - Politehnica Iasi 2:0