Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Luceafarul UTA A_RADU
Catenaccio Tactiek baraj
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
27 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 37.4
uitmuntend Schieten redelijk
solide Passen slecht
uitstekend Verdedigen matig


1e minuut.
Ciapalski geeft een hoge lob. Selymes heeft problemen om de bal te vangen. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - UTA A_RADU 1:0

12e minuut.
Ciucă geeft een hoge lob. Szolomayer kopt de bal weg. Subbarayan kan de bal niet met de borst controleren. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Frunză maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - UTA A_RADU 2:0

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Regulewicz de bal onder controle te krijgen. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun passt de bal met de wreef. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stoica kopt de bal weg. Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Frunză werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - UTA A_RADU 3:0

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Frunză niet meer kan verder spelen. Şoimaru komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Szolomayer passt de bal met de wreef. Stoica rent richting de bal. Stoica geeft een lange en hoge pass. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - UTA A_RADU 4:0

22e minuut.
Selymes geeft een lange en hoge pass. Leal heeft problemen om de bal te vangen. Cinpoeru speelt de bal door. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - UTA A_RADU 5:0

26e minuut.
Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer speelt de bal door. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stoica onderschept slim de pass. Stoica probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Şoimaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - UTA A_RADU 6:0

37e minuut.
Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz maakt een afschuwelijke overtreding. Subbarayan raakt geblesseerd tijdens het duel. Cinpoeru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szolomayer springt en kopt de bal. Şoimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... Şoimaru bokst de bal weg.

39e minuut.
Ciucă onderschept slim de pass. Ciucă geeft een lange en hoge pass. Subbarayan kopt de bal weg. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. Şoimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 33%, UTA A_RADU 67%.
CS Luceafarul - UTA A_RADU 6:0

48e minuut.
Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft een lange en hoge pass. Szolomayer kopt de bal weg. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan schiet op doel. Şoimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Regulewicz speelt de bal door. Daar is Cinpoeru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinpoeru speelt de bal door. Klungelig pakt Subbarayan de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - UTA A_RADU 7:0

59e minuut.
Stoica onderschept slim de pass. Stoica geeft een lange en hoge pass. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - UTA A_RADU 8:0

62e minuut.
Doeltrap. Gâlcă trapt de bal weg van het doel. Subbarayan kopt de bal weg. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Şoimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan passt de bal zonder na te denken. Szolomayer heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Şoimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica geeft een hoge lob. Lokusz heeft problemen om de bal te vangen. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Şoimaru bokst de bal weg.

75e minuut.
Stoica geeft de bal voor. Cinpoeru kopt de bal weg. Klungelig pakt Stegaru de bal. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. Şoimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - UTA A_RADU 9:0

78e minuut.
Crăciun kopt de bal weg. Stoica is nu in balbezit. Stoica passt de bal met de wreef. Subbarayan heeft problemen om de bal te vangen. Subbarayan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru geeft de bal voor. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Leal kopt de bal weg. Gâlceavă is nu in balbezit. Gâlceavă geeft de bal voor. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan schiet op doel. Şoimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Şoimaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - UTA A_RADU 10:0

90e minuut.
Crăciun heeft problemen om de bal te vangen. Crăciun geeft een hoge lob. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Şoimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - UTA A_RADU 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 42%, UTA A_RADU 58%.
CS Luceafarul - UTA A_RADU 11:0