Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COVEL FC FC BANU
3C Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.8 gemiddelde waardering 46.5
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Puda speelt de bal door. Bruins met een sublieme pass. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa passt de bal zonder na te denken. Puda is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Bruins de bal. Barbora rent richting de bal. Barbora passt de bal met de wreef. Cümşüdov is nu in balbezit. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Paolillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paolillo kopt de bal weg. Grobon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glensk is nu in balbezit. Glensk schiet op doel. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Inworp. Nycz met de inworp. Łabędzki probeert naar een medespeler te passen. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gugu trapt de bal weg. Nycz kopt de bal weg. Daar is Glensk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Bednarczyk de bal. Glensk is nu in balbezit. Vámosi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vámosi krijgt een gele kaart. Glensk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Paolillo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - FC BANU 1:0

30e minuut.
Nieves geeft een hoge lob. Inworp. Francis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pijawka rent richting de bal. Pijawka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łabędzki. Łabędzki krijgt een gele kaart. Francis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurusa met een snel genomen vrije trap. Pijawka springt en kopt de bal. Aldea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Łabędzki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cümşüdov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarczyk begaat een overtreding. Bednarczyk krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cümşüdov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łabędzki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paolillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Glensk de bal. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Paolillo draait met de bal, schiet en ... Nycz heeft problemen om de bal te vangen. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk schiet op doel. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - FC BANU 2:0

36e minuut.
Barbora probeert naar een medespeler te passen. Glensk met een sublieme pass. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ... Gugu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - FC BANU 3:0

40e minuut.
Kurusa is nu in balbezit. Kurusa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Puda de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - FC BANU 3:1

41e minuut.
Bruins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paolillo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 36%, FC BANU 64%.
COVEL FC - FC BANU 3:1

47e minuut.
Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov probeert naar een medespeler te passen. Paolillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolillo draait met de bal, schiet en ... Grobon probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - FC BANU 4:1

51e minuut.
Jelonkowski passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawisza met de inworp. Barbora rent richting de bal. Barbora geeft een hoge lob. Gugu bokst de bal weg.

53e minuut.
Grobon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov onderschept slim de pass. Cümşüdov probeert naar een medespeler te passen. Glensk is nu in balbezit. Glensk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Barbora probeert naar een medespeler te passen. Daar is Glensk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glensk passt de bal in één keer door. Cümşüdov is nu in balbezit. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Jelonkowski geeft een lange en hoge pass. Nieves kopt de bal weg. Barbora met een sublieme pass. Klungelig pakt Cümşüdov de bal. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Barbora passt de bal zonder na te denken. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámosi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cümşüdov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Paolillo neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muscă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nycz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paolillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - FC BANU 5:1

64e minuut.
Grobon geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Kurusa. Goede buitenspelval van de verdediging. Zawisza neemt vlug de vrije trap. Paolillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Paolillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobon speelt de bal door. Bednarczyk is nu in balbezit. Glensk onderschept slim de pass. Glensk draait met de bal, schiet en ... Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bruins geeft de bal voor. Zawisza rent richting de bal. Zawisza geeft een hoge lob. Puda is nu in balbezit. Puda haalt uit met een fantastische trap. Aldea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - FC BANU 5:2

84e minuut.
Gia Thiện is nu in balbezit. Puda probeert naar een medespeler te passen. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka haalt uit met een fantastische trap. Aldea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - FC BANU 5:3

86e minuut.
Bednarczyk is nu in balbezit. Łabędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Łabędzki geeft een lange en hoge pass. Paolillo is nu in balbezit. Paolillo haalt uit met een fantastische trap. Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 32%, FC BANU 68%.
COVEL FC - FC BANU 5:3