Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid United CAMPIONUL
Academy Tactiek ufs jr.
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.5 gemiddelde waardering 55.7
average Schieten solid
weak Passen good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Armeanca probeert naar een medespeler te passen. Cecalenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecalenco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Duțulescu de bal onder controle te krijgen. Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CAMPIONUL 0:1

8e minuut.
Jałyński geeft de bal voor. Păcălici probeert de bal met de borst te controleren. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CAMPIONUL 0:2

17e minuut.
Vecchia passt de bal in één keer door. Jałyński is nu in balbezit. Reiss verovert de bal door een tackle van achteren. Reiss draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CAMPIONUL 0:3

20e minuut.
Udeanu rent richting de bal. Socaciu geeft een lange en hoge pass. White probeert naar een medespeler te passen. Reiss rent richting de bal. Reiss draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mărgăritescu probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică haalt uit met een fantastische trap. Gniadkowski probeert de bal aan de voet te houden. Due bokst de bal weg.

31e minuut.
Siminică rent richting de bal. Gniadkowski onderschept slim de pass. Gniadkowski geeft een lange en hoge pass. Reiss is nu in balbezit. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Ţonea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Udeanu is nu in balbezit. Udeanu passt de bal zonder na te denken. Reiss is nu in balbezit. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Ţonea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CAMPIONUL 0:4

40e minuut.
Vecchia passt de bal met de wreef. Jałyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu onderschept slim de pass. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. Ţonea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CAMPIONUL 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid United 64%, CAMPIONUL 36%.
Rapid United - CAMPIONUL 0:5

46e minuut.
Udeanu kopt de bal weg. Reiss is nu in balbezit. Jałyński is nu in balbezit. Reiss onderschept slim de pass. Reiss draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Vecchia met een sublieme pass. Daar is Neag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neag passt de bal zonder na te denken. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu draait met de bal, schiet en ... Ţonea bokst de bal weg. Cecalenco bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CAMPIONUL 0:6

58e minuut.
White bereikt de bal nog maar net als eerste. White passt de bal zonder na te denken. Neag probeert naar een medespeler te passen. Udeanu rent richting de bal. Udeanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Cecalenco probeert naar een medespeler te passen. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss passt de bal met de wreef. Cecalenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecalenco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Udeanu onderschept slim de pass. Udeanu geeft een hoge lob. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CAMPIONUL 0:7

66e minuut.
Jałyński rent richting de bal. Jałyński geeft de bal voor. Daar is Udeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udeanu passt de bal in één keer door. Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Românaş met een snelle inworp. Cecalenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecalenco geeft een hoge lob. Reiss is nu in balbezit. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Ţonea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Udeanu rent richting de bal. Udeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CAMPIONUL 0:8

75e minuut.
Reiss geeft een lange en hoge pass. Neag is nu in balbezit. Udeanu rent richting de bal. Udeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CAMPIONUL 0:9

88e minuut.
Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchia probeert naar een medespeler te passen. Armeanca met een sublieme pass. Reiss rent richting de bal. Reiss draait met de bal, schiet en ... Ţonea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CAMPIONUL 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid United 78%, CAMPIONUL 22%.
Rapid United - CAMPIONUL 0:10