Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAMPIONUL Rapid United
ufs jr. Tactiek Academy
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 34.5
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Armeanca heeft problemen om de bal te vangen. Armeanca met een sublieme pass. Reiss is nu in balbezit. Reiss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Rapid United 1:0

5e minuut.
Vecchia kopt de bal weg. Armeanca rent richting de bal. Armeanca geeft een lange en hoge pass. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Ţonea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Siminică is nu in balbezit. Armeanca onderschept slim de pass. Armeanca geeft een lange en hoge pass. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu schiet op doel. Ţonea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş passt de bal zonder na te denken. Armeanca geeft de bal voor. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Neag de bal. Neag geeft de bal voor. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Armeanca speelt de bal door. Păcălici rent richting de bal. Reiss onderschept slim de pass. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Ţonea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Rapid United 2:0

22e minuut.
Ţonea trapt de bal weg van het doel. Armeanca geeft de bal voor. Cecalenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecalenco haalt uit met een fantastische trap. Ţonea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Rapid United 3:0

28e minuut.
Păcălici verovert de bal door een tackle van achteren. Păcălici geeft een hoge lob. Gniadkowski geeft een lange en hoge pass. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu draait met de bal, schiet en ... Ţonea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Duțulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Armeanca zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Reiss de bal onder controle te krijgen. Neag is nu in balbezit. Neag draait met de bal, schiet en ... Jałyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţonea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel. Jałyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţonea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Rapid United 4:0

31e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag passt de bal met de wreef. Românaş rent richting de bal. Cecalenco onderschept slim de pass. Cecalenco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lázi geeft een lange en hoge pass. Reiss controleert de bal met de borst. Păcălici rent richting de bal. Reiss verovert de bal door een tackle van achteren. Reiss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Armeanca probeert naar een medespeler te passen. White geeft een hoge lob. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss draait met de bal, schiet en ... Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Rapid United 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 21%, Rapid United 79%.
CAMPIONUL - Rapid United 5:0

48e minuut.
Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca geeft een hoge lob. Reiss is nu in balbezit. Reiss draait met de bal, schiet en ... Ţonea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gniadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadkowski geeft de bal voor. Udeanu rent richting de bal. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Rapid United 6:0

51e minuut.
Mărgăritescu met een sublieme pass. Siminică heeft problemen om de bal te vangen. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss onderschept slim de pass. Reiss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cecalenco passt de bal in één keer door. Jałyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss onderschept slim de pass. Reiss draait met de bal, schiet en ... Ţonea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Păcălici geeft een lange en hoge pass. Lázi is nu in balbezit. Lázi geeft een lange en hoge pass. Reiss rent richting de bal. Reiss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Păcălici heeft problemen om de bal te vangen. Vecchia is nu in balbezit. Vecchia passt de bal met de wreef. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco schiet op doel. Ţonea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Armeanca met een snelle inworp. Românaş is nu in balbezit. Cecalenco onderschept slim de pass. Cecalenco geeft een hoge lob. Vecchia probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Românaş is nu in balbezit. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca geeft de bal voor. Reiss rent richting de bal. Reiss haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca passt de bal zonder na te denken. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco draait met de bal, schiet en ... Ţonea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Rapid United 7:0

73e minuut.
Lázi geeft een lange en hoge pass. Ţonea met een sublieme pass. Neag kopt de bal weg. Udeanu rent richting de bal. Udeanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lázi passt de bal in één keer door. Coinac geeft de bal voor. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu draait met de bal, schiet en ... Due werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Rapid United 7:1

79e minuut.
Vecchia geeft een lange en hoge pass. Jałyński heeft problemen om de bal te vangen. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu draait met de bal, schiet en ... Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Rapid United 8:1

82e minuut.
Armeanca heeft problemen om de bal te vangen. Armeanca probeert naar een medespeler te passen. Reiss is nu in balbezit. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Ţonea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Rapid United 9:1

88e minuut.
Vecchia speelt de bal door. Neag rent richting de bal. Păcălici speelt de bal door. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 20%, Rapid United 80%.
CAMPIONUL - Rapid United 9:1