Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Luceafarul Politehnica Iasi
Catenaccio Tactiek EXTRA
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 39.3
formidabel Schieten matig
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Gâlceavă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ordeñana met een snelle inworp. Milik geeft een hoge lob. Fernández Sama maakt een snoekduik en kopt de bal. Gâlcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Ufuk kopt de bal weg. Ordeñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan onderschept slim de pass. Subbarayan schiet op doel. Tătăran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Politehnica Iasi 1:0

15e minuut.
Subbarayan rent richting de bal. Burduşel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Subbarayan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cinpoeru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szolomayer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Szolomayer kopt de bal weg. Daar is Ufuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Tătăran bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Subbarayan raakt geblesseerd tijdens het duel. Cinpoeru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szolomayer springt en kopt de bal. Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Milik kopt de bal weg. Ordeñana probeert de bal met de borst te controleren. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pop rent richting de bal. Pop geeft een lange en hoge pass. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Szolomayer springt en kopt de bal. Tătăran bokst de bal weg.

22e minuut.
Fernández Sama is nu in balbezit. Cinpoeru verovert de bal door een tackle van achteren. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Subbarayan kopt de bal weg. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft een lange en hoge pass. Szolomayer maakt een snoekduik en kopt de bal. Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Politehnica Iasi 2:0

40e minuut.
Gâlceavă onderschept slim de pass. Gâlceavă geeft de bal voor. Lale verovert de bal door een tackle van achteren. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Politehnica Iasi 3:0

45e minuut.
Subbarayan is nu in balbezit. Burduşel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Subbarayan raakt geblesseerd tijdens het duel. Enache komt het veld opgelopen. Cinpoeru wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Politehnica Iasi 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 47%, Politehnica Iasi 53%.
CS Luceafarul - Politehnica Iasi 4:0

54e minuut.
Cinpoeru passt de bal zonder na te denken. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan geeft de bal voor. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicodin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ufuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufuk geeft de bal voor. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szolomayer de bal. Szolomayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Osmochescu is nu in balbezit. Stoica onderschept slim de pass. Stoica geeft de bal voor. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Stoica met een snelle inworp. Crăciun rent richting de bal. Crăciun speelt de bal door. Szolomayer rent richting de bal. Paal! Szolomayer is nu in balbezit. Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Politehnica Iasi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 33%, Politehnica Iasi 67%.
CS Luceafarul - Politehnica Iasi 5:0