Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnica Iasi CS Luceafarul
EXTRA Tactiek Catenaccio
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
39.6 gemiddelde waardering 54.5
matig Schieten uitmuntend
goed Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian begaat een overtreding. Subbarayan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cinpoeru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - CS Luceafarul 0:1

7e minuut.
Burduşel is nu in balbezit. Burduşel geeft een hoge lob. Stoica geeft de bal voor. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tătăran bokst de bal weg.

8e minuut.
Milik kan de bal niet met de borst controleren. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun geeft de bal voor. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Florian is nu in balbezit. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan schiet op doel. Tătăran bokst de bal weg. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer rent richting de bal. Ufuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - CS Luceafarul 0:2

36e minuut.
Ciapalski kopt de bal weg. Crăciun rent richting de bal. Milik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milik krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cinpoeru speelt de bal door. Crăciun speelt de bal door. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Burduşel kopt de bal weg. Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - CS Luceafarul 0:3

40e minuut.
Walz bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun geeft de bal voor. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Lale bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subbarayan. Subbarayan krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enache komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 67%, CS Luceafarul 33%.
Politehnica Iasi - CS Luceafarul 0:3

51e minuut.
Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan geeft een hoge lob. Enache is nu in balbezit. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - CS Luceafarul 0:4

52e minuut.
Cinpoeru geeft een hoge lob. Ufuk heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. Tătăran probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Szolomayer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nicodin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Petriş de bal. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru geeft een hoge lob. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Crăciun passt de bal in één keer door. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru geeft de bal voor. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stoica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăciun rent richting de bal. Crăciun met een sublieme pass. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft de bal voor. Tătăran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ciucă kopt de bal weg. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Burduşel is nu in balbezit. Subbarayan verovert de bal door een tackle van achteren. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordeñana onderschept slim de pass. Ordeñana probeert naar een medespeler te passen. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 59%, CS Luceafarul 41%.
Politehnica Iasi - CS Luceafarul 0:4