Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAMPIONUL FC BANU
ufs jr. Tactiek Attack
62% Balbezit 38%
9% Spel op eigen helft 91%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 14
very good Schieten tragic
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


2e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reiss de bal. Udeanu rent richting de bal. Udeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
White rent richting de bal. White geeft een hoge lob. Reiss kopt de bal weg. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Lázi geeft een hoge lob. Udeanu kopt de bal weg. Reiss is nu in balbezit. Reiss schiet op doel. Randl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 1:0

10e minuut.
Vámosi rent richting de bal. White verovert de bal door een tackle van achteren. White speelt de bal door. Armeanca rent richting de bal. Armeanca geeft de bal voor. Randl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Reiss passt de bal met de wreef. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu passt de bal zonder na te denken. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neag neemt de hoekschop. Udeanu rent richting de bal. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. Randl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 2:0

17e minuut.
Udeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Neag probeert naar een medespeler te passen. Leskó rent richting de bal. Reiss verovert de bal door een tackle van achteren. Reiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 3:0

19e minuut.
Armeanca is nu in balbezit. Armeanca met een sublieme pass. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 4:0

20e minuut.
Reiss passt de bal met de wreef. Daar is Armeanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armeanca passt de bal zonder na te denken. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco haalt uit met een fantastische trap. Randl bokst de bal weg. Leskó onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Randl trapt de bal weg. Armeanca geeft een hoge lob. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco haalt uit met een fantastische trap. Randl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lázi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Bootsman. Lázi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lázi met een snel genomen vrije trap. Armeanca met een sublieme pass. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 5:0

26e minuut.
Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca passt de bal zonder na te denken. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Randl speelt de bal door. Prodan geeft een lange en hoge pass. Lázi geeft een hoge lob. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu passt de bal zonder na te denken. Randl bokst de bal weg.

31e minuut.
Neag met een sublieme pass. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Udeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reiss legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 6:0

32e minuut.
Udeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udeanu passt de bal zonder na te denken. Armeanca geeft een lange en hoge pass. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco draait met de bal, schiet en ... Randl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 7:0

34e minuut.
Klungelig pakt Cecalenco de bal. Cecalenco passt de bal in één keer door. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss schiet op doel. Leskó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 8:0

38e minuut.
Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca geeft een hoge lob. Leskó heeft problemen om de bal te vangen. Reiss rent richting de bal. Reiss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Neag is nu in balbezit. Neag geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prodan de bal. Cecalenco is nu in balbezit. Cecalenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 9:0

43e minuut.
Brouard heeft problemen om de bal te vangen. Udeanu onderschept slim de pass. Udeanu speelt de bal door. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 10%, FC BANU 90%.
CAMPIONUL - FC BANU 9:0

48e minuut.
Udeanu rent richting de bal. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu rent richting de bal. Reiss is nu in balbezit. Reiss haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Neag met een sublieme pass. Morar met een sublieme pass. Reiss rent richting de bal. Reiss draait met de bal, schiet en ... Randl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 10:0

52e minuut.
Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar passt de bal met de wreef. Reiss is nu in balbezit. Reiss draait met de bal, schiet en ... Randl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Formoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiss rent richting de bal. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leskó de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Armeanca probeert naar een medespeler te passen. Reiss is nu in balbezit. Cecalenco rent richting de bal. Morar is nu in balbezit. Morar schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Klungelig pakt Neag de bal. Neag geeft de bal voor. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel. Randl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 11:0

61e minuut.
Castorino geeft de bal voor. Klungelig pakt Reiss de bal. Wat een zware overtreding van Leskó ... Strafschop! Reiss is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Reiss neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 12:0

64e minuut.
Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu passt de bal zonder na te denken. Reiss rent richting de bal. Reiss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 13:0

68e minuut.
Daar is Formoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag geeft een lange en hoge pass. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. Randl bokst de bal weg. Reiss is nu in balbezit. Reiss schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Reiss is nu in balbezit. Corona rent richting de bal. Reiss verovert de bal door een tackle van achteren. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Randl met een harde bal richting middenveld. Armeanca kopt de bal weg. Reiss is nu in balbezit. Reiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 14:0

76e minuut.
Randl speelt de bal door. Morar kopt de bal weg. Leskó heeft problemen om de bal te vangen. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Randl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Udeanu controleert de bal met de borst. Udeanu geeft de bal voor. Daar is Corona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 15:0

80e minuut.
Morar met een sublieme pass. Daar is Cecalenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cecalenco passt de bal zonder na te denken. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss draait met de bal, schiet en ... Randl bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Neag geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reiss maakt een snoekduik en kopt de bal. Randl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Armeanca geeft een hoge lob. Randl met een sublieme pass. Neag kopt de bal weg. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. Randl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neag geeft een lange en hoge pass. Reiss maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 16:0

86e minuut.
Doeltrap. Randl met een harde bal richting middenveld. Neag kopt de bal weg. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Leskó is nu in balbezit. Leskó geeft een lange en hoge pass. Lázi met een sublieme pass. Neag rent richting de bal. Neag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Neag rent richting de bal. Neag speelt de bal door. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. Randl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - FC BANU 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 9%, FC BANU 91%.
CAMPIONUL - FC BANU 17:0