Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BANU CAMPIONUL
Attack Tactiek ufs jr.
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 42.7
redelijk Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu onderschept slim de pass. Gia Thiện geeft een hoge lob. Bruins probeert de bal met de borst te controleren. Bruins draait met de bal, schiet en ... Kaufman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CAMPIONUL 1:0

7e minuut.
Ioniţă onderschept slim de pass. Ioniţă passt de bal zonder na te denken. MacRobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria rent richting de bal. Chavarria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BANU - CAMPIONUL 1:1

12e minuut.
Kurusa passt de bal met de wreef. Bruins probeert naar een medespeler te passen. Francis is nu in balbezit. Francis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CAMPIONUL 2:1

18e minuut.
Francis is nu in balbezit. Gia Thiện rent richting de bal. Puda is nu in balbezit. Puda draait met de bal, schiet en ... Kaufman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CAMPIONUL 3:1

21e minuut.
Miala geeft de bal voor. Inworp. Bruins met een snelle inworp. Francis is nu in balbezit. Francis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gia Thiện rent richting de bal. Lukka verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bednarczyk. Bednarczyk krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk speelt de bal door. Miala onderschept slim de pass. Puda is nu in balbezit. Puda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Doeltrap. Gugu trapt de bal weg van het doel. Rab met een sublieme pass. Klungelig pakt MacRobbie de bal. MacRobbie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Miala verovert de bal door een tackle van achteren. Francis rent richting de bal. Met opzet legt Miala zijn tegenspeler op de grond. Miala krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 61%, CAMPIONUL 39%.
FC BANU - CAMPIONUL 3:1

47e minuut.
Chavarria onderschept slim de pass. Rab met een sublieme pass. Chavarria probeert naar een medespeler te passen. Lukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Sutter kopt de bal weg. Ioniţă geeft een lange en hoge pass. Škoda heeft problemen om de bal te vangen. Chavarria rent richting de bal. Chavarria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CAMPIONUL 3:2

71e minuut.
Francis passt de bal in één keer door. Kurusa heeft problemen om de bal te vangen. Kurusa geeft een hoge lob. Francis rent richting de bal. Francis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CAMPIONUL 4:2

86e minuut.
Rab is nu in balbezit. Rab geeft een hoge lob. Predeanu probeert de bal aan de voet te houden. Puda rent richting de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 48%, CAMPIONUL 52%.
FC BANU - CAMPIONUL 4:2