Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F. Arthur vola braila
ar2 o Tactiek vola
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 55.4
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
van Weert probeert naar een medespeler te passen. Donis rent richting de bal. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Contra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Gherea probeert naar een medespeler te passen. van Weert met een sublieme pass. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis schiet op doel. Lieten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - vola braila 1:0

9e minuut.
İkizler rent richting de bal. İkizler passt de bal met de wreef. Donis is nu in balbezit. Donis schiet op doel. Lieten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - vola braila 2:0

19e minuut.
Becerra passt de bal in één keer door. İkizler is nu in balbezit. İkizler speelt de bal door. Donis rent richting de bal. Donis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Donis rent richting de bal. van Weert is nu in balbezit. Toregiani onderschept slim de pass. Donis verovert de bal door een tackle van achteren. Donis schiet op doel. Lieten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dosca de bal. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - vola braila 3:0

28e minuut.
Roarsson speelt de bal door. Craia is nu in balbezit. Oman onderschept slim de pass. Oman geeft een hoge lob. van Weert maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lieten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Daar is Baixauli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caspers onderschept slim de pass. Caspers geeft een hoge lob. Hofer rent richting de bal. Hofer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lieten met een sublieme pass. Becerra kopt de bal weg. Dosca heeft problemen om de bal te vangen. Donis rent richting de bal. Donis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Toregiani geeft een hoge lob. İkizler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burghardt kopt de bal weg. Oman geeft de bal voor. Donis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - vola braila 4:0

44e minuut.
Heer passt de bal in één keer door. Baixauli rent richting de bal. Baixauli passt de bal met de wreef. Mosór rent richting de bal. Mosór schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Becerra de bal. Hofer rent richting de bal. Hofer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kange komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 44%, vola braila 56%.
C.F. Arthur - vola braila 4:0

47e minuut.
van Weert rent richting de bal. van Weert passt de bal met de wreef. Daar is Donis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
İkizler passt de bal zonder na te denken. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis passt de bal in één keer door. Oman rent richting de bal. Oman haalt uit met een fantastische trap. Lieten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Becerra geeft een hoge lob. van Weert speelt de bal door. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ... Lieten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Oman is nu in balbezit. Oman geeft een hoge lob. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel. Lieten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - vola braila 5:0

64e minuut.
Oman met een sublieme pass. Daar is van Weert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donis rent richting de bal. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Craia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demirbüker speelt de bal door. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft de bal voor. Baixauli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler speelt de bal door. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Lieten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - vola braila 6:0

77e minuut.
Mosór is nu in balbezit. Mosór passt de bal in één keer door. Craia is nu in balbezit. Craia geeft een lange en hoge pass. Baixauli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Contra trapt de bal weg. Heer probeert naar een medespeler te passen. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Burghardt passt de bal met de wreef. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis passt de bal zonder na te denken. van Weert is nu in balbezit. van Weert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dosca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Lieten bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 37%, vola braila 63%.
C.F. Arthur - vola braila 6:0