Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sedosii CS Viitorul Hunedoara
yes Tactiek 433x
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 32
formidable Schieten adequate
good Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Flocea is nu in balbezit. Gogoasă rent richting de bal. Flocea onderschept slim de pass. Flocea geeft de bal voor. Ioanin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - CS Viitorul Hunedoara 1:0

9e minuut.
Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi onderschept slim de pass. Canditi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - CS Viitorul Hunedoara 2:0

14e minuut.
Canditi verovert de bal door een tackle van achteren. Ceauşu rent richting de bal. Ceauşu geeft een hoge lob. Flocea rent richting de bal. Flocea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Wilches de bal onder controle te krijgen. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă speelt de bal door. Canditi controleert de bal met de borst. Canditi haalt uit met een fantastische trap. Mureşan bokst de bal weg. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Canditi rent richting de bal. Canditi geeft de bal voor. Klungelig pakt Flocea de bal. Ioanin rent richting de bal. Ioanin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ceauşu rent richting de bal. Ceauşu geeft de bal voor. Canditi controleert de bal met de borst. Canditi draait met de bal, schiet en ... Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - CS Viitorul Hunedoara 3:0

22e minuut.
Gogoasă is nu in balbezit. Ceauşu verovert de bal door een tackle van achteren. Ceauşu passt de bal in één keer door. Canditi is nu in balbezit. Canditi haalt uit met een fantastische trap. Mureşan bokst de bal weg.

29e minuut.
Ceauşu onderschept slim de pass. Ceauşu passt de bal in één keer door. Ioanin rent richting de bal. Canditi rent richting de bal. Canditi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Flocea geeft een lange en hoge pass. Ioanin speelt de bal door. Canditi heeft problemen om de bal te vangen. Canditi schiet op doel. Chişcanu probeert de bal aan de voet te houden. Mureşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ceauşu is nu in balbezit. Ceauşu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - CS Viitorul Hunedoara 4:0

32e minuut.
Belodedici is nu in balbezit. Ceauşu is nu in balbezit. Belodedici schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Belodedici krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Wilches passt de bal zonder na te denken. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin met een sublieme pass. Daar is Canditi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canditi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mureşan trapt de bal weg van het doel. Ceauşu kopt de bal weg. Canditi heeft problemen om de bal te vangen. Canditi haalt uit met een fantastische trap. Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - CS Viitorul Hunedoara 5:0

39e minuut.
Ioanin is nu in balbezit. Noceda met een sublieme pass. Ceauşu rent richting de bal. Ceauşu geeft een lange en hoge pass. Ioanin krijgt zijn hoofd ertegen. Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canditi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - CS Viitorul Hunedoara 6:0

40e minuut.
Canditi rent richting de bal. Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi verovert de bal door een tackle van achteren. Canditi draait met de bal, schiet en ... Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - CS Viitorul Hunedoara 7:0

44e minuut.
Klungelig pakt Ioanin de bal. Noceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noceda speelt de bal door. Ioanin rent richting de bal. Ioanin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Noceda kopt de bal weg. Klungelig pakt Canditi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bărzoi. Bărzoi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sedosii 29%, CS Viitorul Hunedoara 71%.
sedosii - CS Viitorul Hunedoara 7:0

49e minuut.
Ioanin passt de bal in één keer door. Ceauşu rent richting de bal. Ceauşu passt de bal zonder na te denken. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ceauşu met een sublieme pass. Ioanin heeft problemen om de bal te vangen. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Noceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noceda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - CS Viitorul Hunedoara 8:0

51e minuut.
Bărzoi rent richting de bal. Canditi is nu in balbezit. Bărzoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bărzoi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Canditi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noceda met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Udroiu kopt de bal weg. Noceda is nu in balbezit. Noceda passt de bal met de wreef. Flocea heeft problemen om de bal te vangen. Flocea geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - CS Viitorul Hunedoara 9:0

63e minuut.
Noceda met een sublieme pass. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu geeft een lange en hoge pass. Canditi is nu in balbezit. Canditi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - CS Viitorul Hunedoara 10:0

64e minuut.
Flocea is nu in balbezit. Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Canditi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Canditi krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Flocea probeert de bal met de borst te controleren. Flocea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ioanin de bal. Canditi is nu in balbezit. Canditi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Canditi probeert de bal aan de voet te houden. Udroiu rent richting de bal. Canditi onderschept slim de pass. Canditi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - CS Viitorul Hunedoara 11:0

70e minuut.
Flocea speelt de bal door. Daar is Noceda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noceda speelt de bal door. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mureşan met een harde bal richting middenveld. Ceauşu kopt de bal weg. Ioanin rent richting de bal. Ioanin schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Pintilei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin passt de bal met de wreef. Canditi is nu in balbezit. Canditi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - CS Viitorul Hunedoara 12:0

78e minuut.
Honceriu geeft de bal voor. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin passt de bal met de wreef. Canditi rent richting de bal. Canditi schiet op doel. Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canditi is nu in balbezit. Canditi draait met de bal, schiet en ... Mureşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrei geeft de bal voor. Lungulescu kopt de bal weg. Canditi rent richting de bal. Canditi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Noceda passt de bal in één keer door. Canditi heeft problemen om de bal te vangen. Canditi passt de bal met de wreef. Ioanin rent richting de bal. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. Mureşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Gogoasă is nu in balbezit. Canditi verovert de bal door een tackle van achteren. Noceda speelt de bal door. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. Mureşan bokst de bal weg. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sedosii 16%, CS Viitorul Hunedoara 84%.
sedosii - CS Viitorul Hunedoara 12:0