Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sedosii Speranta Onesti
yes Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 23.5
excellent Schieten weak
good Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Wilches passt de bal in één keer door. Banach is nu in balbezit. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach passt de bal in één keer door. Olesen met een sublieme pass. Wilches is nu in balbezit. Wilches schiet op doel. Gogoncea bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olesen neemt de hoekschop. Banach kopt de bal weg. Daar is Canditi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canditi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - Speranta Onesti 1:0

6e minuut.
Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilches rent richting de bal. Ceauşu is nu in balbezit. Ceauşu passt de bal in één keer door. Banach rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - Speranta Onesti 2:0

7e minuut.
Noceda passt de bal zonder na te denken. Ceauşu is nu in balbezit. Ceauşu geeft de bal voor. Canditi rent richting de bal. Canditi haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - Speranta Onesti 3:0

8e minuut.
Chinţoiu met een sublieme pass. Istvan probeert de bal aan de voet te houden. Banach rent richting de bal. Banach draait met de bal, schiet en ... Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - Speranta Onesti 4:0

10e minuut.
Noceda passt de bal zonder na te denken. Canditi rent richting de bal. Canditi probeert naar een medespeler te passen. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - Speranta Onesti 5:0

14e minuut.
Pleşan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Canditi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canditi passt de bal zonder na te denken. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - Speranta Onesti 6:0

21e minuut.
Daar is Pitaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muraru. Pitaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noceda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Banach maakt een snoekduik en kopt de bal. Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canditi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Istvan ... Strafschop! Canditi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Noceda neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Noceda passt de bal in één keer door. Ceauşu is nu in balbezit. Ceauşu speelt de bal door. Klungelig pakt Banach de bal. Banach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Istvan geeft een lange en hoge pass. Ceauşu rent richting de bal. Ceauşu probeert naar een medespeler te passen. Banach is nu in balbezit. Banach haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Chiti rent richting de bal. Chiti geeft een lange en hoge pass. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach schiet op doel. Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu passt de bal in één keer door. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi rent richting de bal. Canditi draait met de bal, schiet en ... Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Wilches bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag verovert de bal door een tackle van achteren. Ceauşu verovert de bal door een tackle van achteren. Ceauşu geeft een hoge lob. Canditi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Banach heeft problemen om de bal te vangen. Banach passt de bal met de wreef. Canditi is nu in balbezit. Canditi haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - Speranta Onesti 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sedosii 19%, Speranta Onesti 81%.
sedosii - Speranta Onesti 7:0

46e minuut.
Klungelig pakt Muraru de bal. Canditi is nu in balbezit. Canditi met een sublieme pass. Klungelig pakt Banach de bal. Banach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - Speranta Onesti 8:0

55e minuut.
Wilches probeert naar een medespeler te passen. Olesen rent richting de bal. Olesen passt de bal zonder na te denken. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Wilches speelt de bal door. Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Ceauşu geeft een lange en hoge pass. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gogoncea trapt de bal weg van het doel. Noceda kopt de bal weg. Klungelig pakt Chinţoiu de bal. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Olesen rent richting de bal. Olesen probeert naar een medespeler te passen. Wilches is nu in balbezit. Wilches haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - Speranta Onesti 9:0

68e minuut.
Noceda met een sublieme pass. Olesen is nu in balbezit. Olesen geeft de bal voor. Canditi rent richting de bal. Canditi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wilches bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilches passt de bal zonder na te denken. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach verovert de bal door een tackle van achteren. Banach draait met de bal, schiet en ... Gogoncea bokst de bal weg.

72e minuut.
Banach passt de bal met de wreef. Wilches probeert naar een medespeler te passen. Canditi is nu in balbezit. Canditi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - Speranta Onesti 10:0

73e minuut.
Neag met een sublieme pass. Chinţoiu is nu in balbezit. Olesen probeert naar een medespeler te passen. Canditi rent richting de bal. Canditi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Ceauşu met een sublieme pass. Wilches geeft de bal voor. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Calu de bal. Olesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Olesen geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - Speranta Onesti 11:0

80e minuut.
Olesen kopt de bal weg. Klungelig pakt Calu de bal. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - Speranta Onesti 12:0

82e minuut.
Daar is Olesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olesen probeert naar een medespeler te passen. Noceda met een sublieme pass. Canditi rent richting de bal. Canditi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Noceda de bal. Noceda passt de bal zonder na te denken. Canditi rent richting de bal. Canditi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - Speranta Onesti 13:0

86e minuut.
Wilches bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag begaat een overtreding. Wilches is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noceda met een snel genomen vrije trap. Calu kopt de bal weg. Ceauşu probeert de bal met de borst te controleren. Ceauşu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Istvan rent richting de bal. Neag speelt de bal door. Inworp. Cosma met een snelle inworp. Ceauşu geeft de bal voor. Gogoncea bokst de bal weg. Canditi is nu in balbezit. Canditi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - Speranta Onesti 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sedosii 19%, Speranta Onesti 81%.
sedosii - Speranta Onesti 14:0