Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dangerous Minds sedosii
0.2.1 Tactiek yes
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 47.3
excellent Schieten good
solid Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Bernabé met een sublieme pass. Hirst rent richting de bal. Hirst met een sublieme pass. Oprică is nu in balbezit. Oprică haalt uit met een fantastische trap. EL Sakhtyani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

14e minuut.
Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski met een sublieme pass. Oprică rent richting de bal. Oprică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Beleţchi passt de bal met de wreef. Hirst is nu in balbezit. Hirst passt de bal in één keer door. Beleţchi heeft problemen om de bal te vangen. Beleţchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Inworp. Aguarta met de inworp. Bernabé speelt de bal door. Aguarta heeft problemen om de bal te vangen. Aguarta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oprică is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - sedosii 1:0

29e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică passt de bal met de wreef. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - sedosii 2:0

42e minuut.
Oprică is nu in balbezit. Beleţchi rent richting de bal. Oprică rent richting de bal. Oprică haalt uit met een fantastische trap. EL Sakhtyani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - sedosii 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 45%, sedosii 55%.
Dangerous Minds - sedosii 3:0

52e minuut.
Inworp. Dziewulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cosma met een sublieme pass. Bernabé rent richting de bal. Bernabé schiet op doel. EL Sakhtyani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirst kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cosma passt de bal met de wreef. Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu probeert naar een medespeler te passen. Banach rent richting de bal. Banach draait met de bal, schiet en ... Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 42%, sedosii 58%.
Dangerous Minds - sedosii 3:0