Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sedosii C.F. Arthur
yes Tactiek x
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 58.5
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


9e minuut.
Olesen passt de bal in één keer door. Banach rent richting de bal. Burghardt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burghardt krijgt een gele kaart. Banach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clegg legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Oman probeert naar een medespeler te passen. van Weert rent richting de bal. Noceda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Weert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peja wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Oman kopt de bal weg. Klungelig pakt Pitaro de bal. Met opzet legt van Weert zijn tegenspeler op de grond. van Weert krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Burghardt geeft een hoge lob. Daar is Narandžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noceda speelt de bal door. Banach rent richting de bal. Banach schiet op doel. Contra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Peja speelt de bal door. Narandžić is nu in balbezit. İkizler met een sublieme pass. Klungelig pakt van Weert de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sedosii 46%, C.F. Arthur 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sedosii - C.F. Arthur 0:0

53e minuut.
Narandžić rent richting de bal. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra met een sublieme pass. van Weert kan de bal niet met de borst controleren. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Peja met een snelle inworp. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra passt de bal met de wreef. Narandžić is nu in balbezit. Narandžić haalt uit met een fantastische trap. EL Sakhtyani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Clegg rent richting de bal. Becerra is nu in balbezit. Becerra passt de bal met de wreef. Narandžić rent richting de bal. Narandžić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Ioanin is nu in balbezit. Ioanin met een sublieme pass. Clegg speelt de bal door. Banach is nu in balbezit. Banach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chiti geeft de bal voor. Ceauşu rent richting de bal. Demirbüker maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Demirbüker moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Demirbüker schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Pitaro met een sublieme pass. Daar is Lungulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sedosii 61%, C.F. Arthur 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sedosii - C.F. Arthur 0:0