Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sport-star F.C.U Bascov
atach 1 Tactiek Dragnea
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 51.2
very good Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen very good


16e minuut.
Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi passt de bal met de wreef. Cirilla heeft problemen om de bal te vangen. Horsley rent richting de bal. Horsley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Siladi probeert naar een medespeler te passen. Horsley is nu in balbezit. Cirilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cirilla krijgt een gele kaart. Horsley wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Horsley kan niet meer verder spelen. Cozzupoli Valentini komt het veld opgelopen.

18e minuut.
N`Diaye kopt de bal weg. Váradi is nu in balbezit. Váradi geeft de bal voor. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja draait met de bal, schiet en ... Crivăţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Melino zal de hoekschop nemen. Burja maakt een snoekduik en kopt de bal. Crivăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - F.C.U Bascov 1:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durka met een snelle inworp. Váradi rent richting de bal. Váradi speelt de bal door. Durka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iroldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - F.C.U Bascov 2:0

33e minuut.
Arslansoyu heeft problemen om de bal te vangen. Arslansoyu speelt de bal door. Cozzupoli Valentini heeft problemen om de bal te vangen. Desperat is nu in balbezit. Desperat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cozzupoli Valentini kopt de bal weg. Durka is nu in balbezit. Webb begaat een overtreding. Durka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Durka kan niet meer verder spelen. Bordon komt het veld opgelopen.

42e minuut.
N`Diaye passt de bal zonder na te denken. Holberg verovert de bal door een tackle van achteren. Iroldi is nu in balbezit. Iroldi haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - F.C.U Bascov 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 43%, F.C.U Bascov 57%.
sport-star - F.C.U Bascov 3:0

47e minuut.
Arslansoyu passt de bal zonder na te denken. Cozzupoli Valentini is nu in balbezit. Met opzet legt Bahele zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bahele moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bahele schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

54e minuut.
Webb onderschept slim de pass. Webb passt de bal zonder na te denken. Papazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Cozzupoli Valentini is nu in balbezit. Cozzupoli Valentini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
N`Diaye raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

67e minuut.
Cozzupoli Valentini geeft een hoge lob. Daar is Rodríguez Reguero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - F.C.U Bascov 3:1

67e minuut.
Cozzupoli Valentini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maftei komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Desperat kopt de bal weg. Papazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei onderschept slim de pass. Desperat is nu in balbezit. Desperat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Rodríguez Reguero geeft de bal voor. Melino kopt de bal weg. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb haalt uit met een fantastische trap. Lin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 61%, F.C.U Bascov 39%.
sport-star - F.C.U Bascov 3:1