Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vladeni Club bobartanii-interisti
baraj442 Tactiek 433 eu at
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.9 gemiddelde waardering 44.3
excellent Schieten very good
solid Passen average
very good Verdedigen average


5e minuut.
Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski passt de bal in één keer door. Daar is Woźnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woźnica haalt uit met een fantastische trap. Cruzeiro probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Iglódi passt de bal met de wreef. Kocabıyık speelt de bal door. Wagenborg is nu in balbezit. Fidler onderschept slim de pass. Fidler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Cruzeiro geeft de bal voor. Inworp. Ciężkowski met een snelle inworp. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ulich rent richting de bal. Ulich passt de bal met de wreef. Bisaz is nu in balbezit. Woźnica onderschept slim de pass. Woźnica haalt uit met een fantastische trap. Oprescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Czartoryski met een sublieme pass. Wagenborg speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Silva de bal onder controle te krijgen. Woźnica rent richting de bal. Woźnica schiet op doel. Oprescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Srebrowicz onderschept slim de pass. Srebrowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Jaldovský de bal. Stocki rent richting de bal. Stocki schiet op doel. Russi bokst de bal weg.

28e minuut.
Kocabıyık met de inworp. Srebrowicz speelt de bal door. Ulich probeert naar een medespeler te passen. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica schiet op doel. Oprescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Cozma rent richting de bal. Cozma passt de bal in één keer door. Stocki heeft problemen om de bal te vangen. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda haalt uit met een fantastische trap. Russi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Stocki is nu in balbezit. Stocki passt de bal in één keer door. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma schiet op doel. Russi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vladeni Club 44%, bobartanii-interisti 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vladeni Club - bobartanii-interisti 0:0

53e minuut.
Vascu probeert naar een medespeler te passen. Jaldovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki is nu in balbezit. Stocki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski met een sublieme pass. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica haalt uit met een fantastische trap. Oprescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - bobartanii-interisti 1:0

65e minuut.
Klungelig pakt Stocki de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vascu zal de hoekschop nemen. Stocki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vladeni Club - bobartanii-interisti 1:1

71e minuut.
Ciężkowski rent richting de bal. Vascu begaat een overtreding. Ciężkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciężkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bisaz de bal. Woźnica rent richting de bal. Woźnica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Silva rent richting de bal. Kocabıyık begaat een overtreding. Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Srebrowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Russi bokst de bal weg.

79e minuut.
Ciężkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciężkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Woźnica de bal. Woźnica schiet op doel. Oprescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - bobartanii-interisti 2:1

83e minuut.
Bisaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciężkowski met de inworp. Woźnica probeert de bal met de borst te controleren. Woźnica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vladeni Club 46%, bobartanii-interisti 54%.
Vladeni Club - bobartanii-interisti 2:1