Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bobartanii-interisti Vladeni Club
433 eu at Tactiek baraj442
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 49.8
good Schieten excellent
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


11e minuut.
Na een snelle pass probeert Woźnica de bal onder controle te krijgen. Silva rent richting de bal. Silva geeft een hoge lob. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Sokol geeft een hoge lob. Duim is nu in balbezit. Duim passt de bal in één keer door. Šimerda rent richting de bal. Šimerda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Maurillo probeert naar een medespeler te passen. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi passt de bal in één keer door. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica draait met de bal, schiet en ... Oprescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bisaz met de inworp. Srebrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrowicz geeft een hoge lob. Cozma heeft problemen om de bal te vangen. Cozma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Fidler passt de bal met de wreef. Silva rent richting de bal. Ulich begaat een overtreding. Ulich krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık geeft een hoge lob. Daar is Kolęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebenthal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciężkowski met de inworp. Nebenthal rent richting de bal. Nebenthal draait met de bal, schiet en ... Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Vladeni Club 0:1

33e minuut.
Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Kolęda is nu in balbezit. Kolęda geeft een hoge lob. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ciężkowski kopt de bal weg. Daar is Nebenthal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebenthal onderschept slim de pass. Nebenthal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ciężkowski kopt de bal weg. Nebenthal rent richting de bal. Nebenthal passt de bal in één keer door. Woźnica rent richting de bal. Woźnica haalt uit met een fantastische trap. Oprescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Sokol geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciężkowski met de inworp. Nebenthal is nu in balbezit. Nebenthal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ciężkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciężkowski speelt de bal door. Maurillo speelt de bal door. Daar is Woźnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woźnica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 59%, Vladeni Club 41%.
bobartanii-interisti - Vladeni Club 0:1

48e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva passt de bal met de wreef. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda draait met de bal, schiet en ... Russi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bobartanii-interisti - Vladeni Club 1:1

58e minuut.
Ulich speelt de bal door. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık met een sublieme pass. Woźnica rent richting de bal. Woźnica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Oprescu trapt de bal weg van het doel. Iglódi kopt de bal weg. Kocabıyık heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gutiérrez passt de bal in één keer door. Cozma is nu in balbezit. Cozma passt de bal in één keer door. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ciężkowski controleert de bal met de borst. Ciężkowski passt de bal in één keer door. Maurillo met een sublieme pass. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebenthal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Vladeni Club 1:2

81e minuut.
Ciężkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pokładowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 51%, Vladeni Club 49%.
bobartanii-interisti - Vladeni Club 1:2