Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bobartanii-interisti F.C.U Bascov
433 eu at Tactiek Dragnea
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 50.2
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Milea geeft een lange en hoge pass. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma passt de bal zonder na te denken. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda draait met de bal, schiet en ... Crivăţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Arslansoyu kopt de bal weg. Cruzeiro is nu in balbezit. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb haalt uit met een fantastische trap. Oprescu bokst de bal weg.

16e minuut.
Daar is Nemcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duim rent richting de bal. Nemcsik begaat een overtreding. Nemcsik krijgt een gele kaart. Duim raakt geblesseerd tijdens het duel. Silva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stocki is nu in balbezit. Stocki schiet op doel. Crivăţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - F.C.U Bascov 1:0

22e minuut.
Holberg geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cruzeiro de bal onder controle te krijgen. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb geeft een hoge lob. Desperat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dunn rent richting de bal. Dunn geeft de bal voor. Webb is nu in balbezit. Webb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bobartanii-interisti - F.C.U Bascov 1:1

44e minuut.
Nemcsik passt de bal met de wreef. Desperat probeert naar een medespeler te passen. Milea is nu in balbezit. Webb onderschept slim de pass. Webb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - F.C.U Bascov 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 53%, F.C.U Bascov 47%.
bobartanii-interisti - F.C.U Bascov 1:2

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cozma stond buitenspel. Mojzes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cruzeiro heeft problemen om de bal te vangen. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Milea probeert de bal met de borst te controleren. Milea verovert de bal door een tackle van achteren. Villadóniga met een sublieme pass. Arslansoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arslansoyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Srebrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Nemcsik probeert naar een medespeler te passen. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cruzeiro geeft de bal voor. Nemcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcsik speelt de bal door. Desperat is nu in balbezit. Desperat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Oprescu bokst de bal weg.

83e minuut.
Duim onderschept slim de pass. Villadóniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villadóniga geeft een hoge lob. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap. Oprescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - F.C.U Bascov 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 57%, F.C.U Bascov 43%.
bobartanii-interisti - F.C.U Bascov 1:3