Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vladeni Club sport-star
baraj442 Tactiek atach 1
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 56
very good Schieten formidable
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Burja is nu in balbezit. Burja passt de bal zonder na te denken. Iroldi rent richting de bal. Iroldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - sport-star 0:1

6e minuut.
Woźnica verovert de bal door een tackle van achteren. Cirilla onderschept slim de pass. Cirilla probeert naar een medespeler te passen. Burja is nu in balbezit. Burja schiet op doel. Russi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - sport-star 0:2

19e minuut.
Klungelig pakt Melino de bal. Melino geeft een lange en hoge pass. Iroldi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pawluk neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Metsala kopt de bal weg. Iglódi heeft problemen om de bal te vangen. Matei rent richting de bal. Matei draait met de bal, schiet en ... Iroldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Melino is nu in balbezit. Melino passt de bal in één keer door. Matei rent richting de bal. Matei geeft de bal voor. Burja krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - sport-star 0:3

31e minuut.
Matei geeft de bal voor. Burja is nu in balbezit. Jaldovský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burja raakt geblesseerd tijdens het duel. Burja legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Russi bokst de bal weg.

32e minuut.
Russi met een sublieme pass. Cirilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilla probeert naar een medespeler te passen. Iroldi rent richting de bal. Iroldi draait met de bal, schiet en ... Russi bokst de bal weg.

40e minuut.
Ţicleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ţicleanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bahele de bal. Fidler rent richting de bal. Fidler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ciężkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciężkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Woźnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woźnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - sport-star 1:3

45e minuut.
Pawluk onderschept slim de pass. Pawluk kan de bal niet met de borst controleren. Pawluk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Burja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vladeni Club 62%, sport-star 38%.
Vladeni Club - sport-star 1:3

54e minuut.
Iroldi passt de bal zonder na te denken. Metsala verovert de bal door een tackle van achteren. Burja rent richting de bal. Burja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - sport-star 1:4

56e minuut.
Ţicleanu speelt de bal door. Iglódi probeert naar een medespeler te passen. Fidler heeft problemen om de bal te vangen. Fidler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bahele de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Burja rent richting de bal. Melino is nu in balbezit. Melino passt de bal in één keer door. Iroldi is nu in balbezit. Iroldi schiet op doel. Russi bokst de bal weg.

61e minuut.
Pawluk kopt de bal weg. Melino geeft een lange en hoge pass. Burja kopt de bal weg. Iroldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bahele is nu in balbezit. Papazyan is nu in balbezit. Bahele geeft een lange en hoge pass. Iroldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroldi draait met de bal, schiet en ... Russi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Jaldovský de bal. Burja rent richting de bal. Burja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - sport-star 1:5

71e minuut.
Russi met een sublieme pass. Cirilla kopt de bal weg. Pawluk kan de bal niet met de borst controleren. Pawluk geeft de bal voor. Klungelig pakt Metsala de bal. Russi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Cirilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilla passt de bal met de wreef. Pawluk rent richting de bal. Pawluk geeft een hoge lob. Iroldi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burja maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Fidler onderschept slim de pass. Fidler passt de bal in één keer door. Matei speelt de bal door. Ulich geeft een lange en hoge pass. Woźnica maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Pawluk rent richting de bal. Pawluk passt de bal met de wreef. Burja rent richting de bal. Burja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Melino onderschept slim de pass. Melino passt de bal met de wreef. Burja is nu in balbezit. Burja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - sport-star 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vladeni Club 55%, sport-star 45%.
Vladeni Club - sport-star 1:6