Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sport-star Vladeni Club
atach 1 Tactiek baraj442
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 54.1
formidable Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Doeltrap. Russi trapt de bal weg van het doel. N`Diaye probeert naar een medespeler te passen. Burja is nu in balbezit. Burja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Váradi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burja is nu in balbezit. Met opzet legt Metsala zijn tegenspeler op de grond. Burja raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cirilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Burja springt en kopt de bal. Russi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
N`Diaye geeft een lange en hoge pass. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaldovský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burja raakt geblesseerd tijdens het duel. Burja kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Russi bokst de bal weg. Burja rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Woźnica heeft problemen om de bal te vangen. Cirilla met een sublieme pass. N`Diaye probeert naar een medespeler te passen. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja draait met de bal, schiet en ... Russi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Nebenthal passt de bal zonder na te denken. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Durka met een sublieme pass. Burja is nu in balbezit. Jaldovský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaldovský krijgt een gele kaart. Burja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burja zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Russi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Vladeni Club 1:0

43e minuut.
Durka onderschept slim de pass. Durka geeft de bal voor. Váradi is nu in balbezit. Váradi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Vladeni Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 38%, Vladeni Club 62%.
sport-star - Vladeni Club 2:0

53e minuut.
Melino passt de bal zonder na te denken. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka speelt de bal door. Váradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váradi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Metsala bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Diaye verovert de bal door een tackle van achteren. N`Diaye met een sublieme pass. Burja rent richting de bal. Burja draait met de bal, schiet en ... Russi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Matei passt de bal met de wreef. Váradi is nu in balbezit. Metsala rent richting de bal. Burja verovert de bal door een tackle van achteren. Burja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Vladeni Club 3:0

84e minuut.
N`Diaye met een sublieme pass. Burja rent richting de bal. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei probeert naar een medespeler te passen. N`Diaye speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kocabıyık geeft een lange en hoge pass. Ciężkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melino. Melino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 48%, Vladeni Club 52%.
sport-star - Vladeni Club 3:0