Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sport-star bobartanii-interisti
atach 1 Tactiek 433 eu at
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.8 gemiddelde waardering 44.3
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen average


2e minuut.
Durka passt de bal met de wreef. Stocki is nu in balbezit. Stocki probeert naar een medespeler te passen. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda haalt uit met een fantastische trap. Bódi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ernesaks heeft problemen om de bal te vangen. Cozma is nu in balbezit. Cozma haalt uit met een fantastische trap. Bódi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - bobartanii-interisti 0:1

10e minuut.
Daar is Alexandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandru geeft de bal voor. Bisaz probeert de bal aan de voet te houden. Iroldi is nu in balbezit. Iroldi haalt uit met een fantastische trap. Oprescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski geeft een lange en hoge pass. Durka kopt de bal weg. Iroldi is nu in balbezit. Iroldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk passt de bal zonder na te denken. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sport-star - bobartanii-interisti 1:1

21e minuut.
Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk probeert naar een medespeler te passen. Melino is nu in balbezit. Melino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Duim probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Burja stond buitenspel. Duim maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stocki rent richting de bal. Stocki schiet op doel. Bódi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma draait met de bal, schiet en ... Bódi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - bobartanii-interisti 1:2

42e minuut.
Melino met een snelle inworp. Srebrowicz is nu in balbezit. Pawluk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawluk geeft de bal voor. Burja krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sport-star - bobartanii-interisti 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 41%, bobartanii-interisti 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sport-star - bobartanii-interisti 2:2

56e minuut.
Stocki met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Šimerda de bal onder controle te krijgen. Ernesaks rent richting de bal. Cozma onderschept slim de pass. Cozma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Burja kopt de bal weg. Melino is nu in balbezit. Melino passt de bal met de wreef. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja passt de bal zonder na te denken. Pawluk is nu in balbezit. Iroldi rent richting de bal. Iroldi haalt uit met een fantastische trap. Oprescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Klungelig pakt Melino de bal. Melino met een sublieme pass. Milea rent richting de bal. Burja onderschept slim de pass. Burja schiet op doel. Oprescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Pawluk met een sublieme pass. Daar is Alexandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandru passt de bal met de wreef. Burja rent richting de bal. Burja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - bobartanii-interisti 3:2

90e minuut.
Melino geeft de bal voor. Iroldi probeert de bal aan de voet te houden. Pawluk rent richting de bal. Burja is nu in balbezit. Burja haalt uit met een fantastische trap. Oprescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 33%, bobartanii-interisti 67%.
sport-star - bobartanii-interisti 3:2