Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bobartanii-interisti sport-star
433 eu at Tactiek atach 1
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


11e minuut.
Pawluk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matei komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Durka geeft de bal voor. Burja rent richting de bal. Burja passt de bal met de wreef. Váradi heeft problemen om de bal te vangen. Váradi haalt uit met een fantastische trap. Oprescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Šimerda is nu in balbezit. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda is nu in balbezit. Bahele verovert de bal door een tackle van achteren. Duim is nu in balbezit. Bódi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Durka geeft een hoge lob. Sokol heeft problemen om de bal te vangen. Váradi verovert de bal door een tackle van achteren. Váradi schiet op doel. Oprescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bisaz passt de bal met de wreef. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim met een sublieme pass. Šimerda rent richting de bal. Šimerda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 51%, sport-star 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bobartanii-interisti - sport-star 0:0

47e minuut.
Kolęda verovert de bal door een tackle van achteren. N`Diaye rent richting de bal. Kolęda verovert de bal door een tackle van achteren. Burja verovert de bal door een tackle van achteren. Burja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sokol met de inworp. Bisaz rent richting de bal. Bisaz speelt de bal door. Váradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váradi schiet op doel. Oprescu bokst de bal weg.

71e minuut.
Burja rent richting de bal. Burja geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Silva de bal onder controle te krijgen. Durka is nu in balbezit. Durka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Matei met de inworp. N`Diaye rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milea. Milea krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Bisaz geeft een lange en hoge pass. Duim heeft problemen om de bal te vangen. Duim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Bisaz de bal. N`Diaye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bisaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Papazyan kan de bal niet met de borst controleren. Duim verovert de bal door een tackle van achteren. Duim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 54%, sport-star 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bobartanii-interisti - sport-star 0:0