Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vladeni Club F.C.U Bascov
baraj442 Tactiek Dragnea
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Ciężkowski heeft problemen om de bal te vangen. Cozzupoli Valentini rent richting de bal. Cozzupoli Valentini speelt de bal door. Webb is nu in balbezit. Webb schiet op doel. Russi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Koźbiał passt de bal zonder na te denken. Webb rent richting de bal. Metsala is nu in balbezit. Horsley onderschept slim de pass. Horsley haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Maurillo probeert naar een medespeler te passen. Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski speelt de bal door. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Webb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał met een sublieme pass. Horsley is nu in balbezit. Horsley haalt uit met een fantastische trap. Russi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vladeni Club 56%, F.C.U Bascov 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vladeni Club - F.C.U Bascov 0:0

47e minuut.
Doeltrap. Russi trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Iglódi de bal onder controle te krijgen. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Metsala geeft een hoge lob. Sırdaş heeft problemen om de bal te vangen. Nebenthal is nu in balbezit. Nebenthal draait met de bal, schiet en ... Crivăţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - F.C.U Bascov 1:0

64e minuut.
Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Sırdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica begaat een overtreding. Woźnica krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Iglódi met een sublieme pass. Ciężkowski is nu in balbezit. Cozzupoli Valentini begaat een overtreding. Cozzupoli Valentini krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Cozzupoli Valentini speelt de bal door. Iglódi rent richting de bal. Koźbiał begaat een overtreding. Koźbiał krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz geeft een hoge lob. Koźbiał kopt de bal weg. Daar is Webb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Webb geeft een hoge lob. Russi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horsley is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vladeni Club - F.C.U Bascov 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vladeni Club 48%, F.C.U Bascov 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vladeni Club - F.C.U Bascov 1:1