Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Targoviste Cămătari sibieni
Stefan Tactiek 352
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 46
solide Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Kanar is nu in balbezit. Terek is nu in balbezit. Terek geeft de bal voor. Kanar rent richting de bal. Kanar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - Cămătari sibieni 0:1

6e minuut.
Bocciarelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Gil Mosquera de bal. Gil Mosquera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gomoliński de bal. Gomoliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kijek is nu in balbezit. Kijek passt de bal met de wreef. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CS Targoviste - Cămătari sibieni 1:1

29e minuut.
Gil Mosquera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cakarun rent richting de bal. Cakarun probeert naar een medespeler te passen. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński schiet op doel. Udreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Maćkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowicz geeft de bal voor. Daar is Lasończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - Cămătari sibieni 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 47%, Cămătari sibieni 53%.
CS Targoviste - Cămătari sibieni 2:1

47e minuut.
Maćkowicz onderschept slim de pass. Maćkowicz passt de bal zonder na te denken. Cakarun rent richting de bal. Cakarun schiet op doel. Udreanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - Cămătari sibieni 3:1

72e minuut.
Rembielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembielak geeft een hoge lob. Altuğlu is nu in balbezit. Kanar onderschept slim de pass. Kanar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Indriūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok met een sublieme pass. Kanar is nu in balbezit. Kanar schiet op doel. Pancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - Cămătari sibieni 3:2

79e minuut.
Rembielak met een sublieme pass. Kawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawa passt de bal in één keer door. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar schiet op doel. Pancu bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kurczewski neemt de hoekschop. Kanar springt en kopt de bal. Pancu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CS Targoviste - Cămătari sibieni 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 50%, Cămătari sibieni 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CS Targoviste - Cămătari sibieni 3:3