Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jon.AsUL FCM Foresta Falticeni
friend Tactiek Core
35% Balbezit 65%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
15.5 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten zeer goed
hopeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek passt de bal zonder na te denken. Pucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. Reinoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vadim rent richting de bal. Vadim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:1

2e minuut.
Gryglak speelt de bal door. Capek is nu in balbezit. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:2

4e minuut.
Bommel onderschept slim de pass. Scerri met een sublieme pass. Bouchard geeft de bal voor. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:3

10e minuut.
Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski passt de bal in één keer door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. Reinoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:4

15e minuut.
Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich geeft een lange en hoge pass. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Reinoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:5

18e minuut.
Heebo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bouchard de bal. Bouchard geeft een hoge lob. Campos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:6

27e minuut.
Bouchard heeft problemen om de bal te vangen. Bouchard geeft de bal voor. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ... Reinoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:7

38e minuut.
Klungelig pakt Bouchard de bal. Bouchard geeft een hoge lob. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. Reinoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:8

40e minuut.
Parpan kopt de bal weg. Bouchard is nu in balbezit. Bouchard passt de bal in één keer door. Vadim is nu in balbezit. Vadim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jon.AsUL 72%, FCM Foresta Falticeni 28%.
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:9

46e minuut.
Teodoru komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Heilig rent richting de bal. Martinek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heilig is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martinek met een sublieme pass. Alich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Teodoru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Martinek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heilig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Alich geeft de bal voor. Heilig bereikt de bal nog maar net als eerste. Heilig speelt de bal door. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:10

55e minuut.
Alich onderschept slim de pass. Alich passt de bal zonder na te denken. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Reinoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:11

59e minuut.
Bouchard verovert de bal door een tackle van achteren. Bouchard passt de bal met de wreef. Heilig is nu in balbezit. Martinek is nu in balbezit. Węgorowski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:12

61e minuut.
Bazhko komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Heilig probeert naar een medespeler te passen. Oraşan is nu in balbezit. Caramarin speelt de bal door. Bouchard rent richting de bal. Bouchard geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Campos heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:13

67e minuut.
Gryglak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Capek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gryglak rent richting de bal. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Reinoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Węgorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgorowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:14

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lăpădat komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lăpădat met een snelle inworp. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Węgorowski krijgt zijn hoofd ertegen. Campos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Heilig controleert de bal met de borst. Heilig met een sublieme pass. Bommel bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. Reinoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski probeert naar een medespeler te passen. Bazhko speelt de bal door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat geeft een hoge lob. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jon.AsUL 76%, FCM Foresta Falticeni 24%.
Jon.AsUL - FCM Foresta Falticeni 0:15