Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.U Bascov FCM Foresta Falticeni
Dragnea Tactiek Core
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 41.7
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Webb rent richting de bal. Webb passt de bal zonder na te denken. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap. Battaglini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - FCM Foresta Falticeni 1:0

6e minuut.
Bouchard verovert de bal door een tackle van achteren. Arslansoyu is nu in balbezit. Arslansoyu passt de bal zonder na te denken. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Żygadło geeft de bal voor. Inworp. Arslansoyu met een snelle inworp. Horsley geeft een lange en hoge pass. Webb maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Oraşan geeft de bal voor. Daar is Arslansoyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arslansoyu met een sublieme pass. Horsley is nu in balbezit. Horsley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Węgorowski probeert naar een medespeler te passen. Kristić verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bouchard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Campos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Arslansoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arslansoyu met een sublieme pass. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Koźbiał onderschept slim de pass. Koźbiał probeert naar een medespeler te passen. Horsley rent richting de bal. Horsley haalt uit met een fantastische trap. Battaglini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - FCM Foresta Falticeni 2:0

40e minuut.
Cozzupoli Valentini passt de bal zonder na te denken. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał geeft de bal voor. Horsley rent richting de bal. Horsley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - FCM Foresta Falticeni 3:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodoru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 30%, FCM Foresta Falticeni 70%.
F.C.U Bascov - FCM Foresta Falticeni 3:0

46e minuut.
Cozzupoli Valentini is nu in balbezit. Cozzupoli Valentini passt de bal zonder na te denken. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - FCM Foresta Falticeni 4:0

51e minuut.
Żygadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz is nu in balbezit. Karpowicz passt de bal met de wreef. Webb rent richting de bal. Webb draait met de bal, schiet en ... Battaglini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Horsley is nu in balbezit. Horsley schiet op doel. Battaglini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Bazhko komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cozzupoli Valentini passt de bal met de wreef. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb passt de bal zonder na te denken. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - FCM Foresta Falticeni 5:0

69e minuut.
Bouchard is nu in balbezit. Bouchard probeert naar een medespeler te passen. Kristić rent richting de bal. Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Crivăţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Cozzupoli Valentini is nu in balbezit. Cozzupoli Valentini passt de bal zonder na te denken. Webb rent richting de bal. Webb geeft de bal voor. Horsley maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cozzupoli Valentini met een snelle inworp. Oraşan rent richting de bal. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb geeft een lange en hoge pass. Horsley springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Lăpădat komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dunn onderschept slim de pass. Dunn geeft een lange en hoge pass. Koźbiał is nu in balbezit. Horsley is nu in balbezit. Horsley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 24%, FCM Foresta Falticeni 76%.
F.C.U Bascov - FCM Foresta Falticeni 5:0