Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Targoviste sport-star
Stefan Tactiek atach 1
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.9 gemiddelde waardering 59.3
good Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk geeft een hoge lob. Burja rent richting de bal. Burja draait met de bal, schiet en ... Pancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - sport-star 0:1

9e minuut.
Durka is nu in balbezit. Durka passt de bal in één keer door. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja draait met de bal, schiet en ... Pancu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ernesaks geeft een hoge lob. Iroldi rent richting de bal. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja haalt uit met een fantastische trap. Pancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - sport-star 0:2

18e minuut.
Cakarun probeert naar een medespeler te passen. Kijek rent richting de bal. Melino maakt een afschuwelijke overtreding. Melino krijgt een gele kaart.

20e minuut.
N`Diaye verovert de bal door een tackle van achteren. N`Diaye passt de bal in één keer door. Burja is nu in balbezit. Burja draait met de bal, schiet en ... Pancu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

24e minuut.
Ernesaks probeert de bal met de borst te controleren. Kijek rent richting de bal. Kijek geeft een lange en hoge pass. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek is nu in balbezit. Burja verovert de bal door een tackle van achteren. Burja haalt uit met een fantastische trap. Pancu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - sport-star 0:3

33e minuut.
Durka met de inworp. Burja is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Terek ... Strafschop! Burja roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Burja kan niet meer verder spelen. Váradi komt het veld opgelopen. Iroldi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pancu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Pawluk is nu in balbezit. Pawluk probeert naar een medespeler te passen. Iroldi is nu in balbezit. Daar is Iroldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iroldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - sport-star 0:4

44e minuut.
Papazyan geeft de bal voor. Inworp. Gil Mosquera met een snelle inworp. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Alexandru probeert de bal met de borst te controleren. Portuga rent richting de bal. Alexandru begaat een overtreding. Alexandru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 57%, sport-star 43%.
CS Targoviste - sport-star 0:4

46e minuut.
Durka speelt de bal door. Iroldi rent richting de bal. Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Váradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váradi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - sport-star 0:5

48e minuut.
Kijek passt de bal zonder na te denken. Bocciarelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iroldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroldi haalt uit met een fantastische trap. Pancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - sport-star 0:6

57e minuut.
Alexandru passt de bal in één keer door. Pawluk is nu in balbezit. Pawluk passt de bal zonder na te denken. Váradi is nu in balbezit. Váradi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pancu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kijek passt de bal met de wreef. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Melino ... Strafschop! Gomoliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gomoliński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Klungelig pakt Papazyan de bal. Papazyan geeft de bal voor. Mihov kopt de bal weg. Daar is Pawluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawluk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Papazyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil Mosquera met de inworp. Cakarun rent richting de bal. Cakarun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Papazyan passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kijek met een snelle inworp. Gomoliński rent richting de bal. Gomoliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Durka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Váradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek geeft een hoge lob. Ernesaks geeft een hoge lob. Iroldi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - sport-star 0:7

74e minuut.
Melino passt de bal met de wreef. Inworp. Kijek met de inworp. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński draait met de bal, schiet en ... Bódi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Durka passt de bal zonder na te denken. Pawluk is nu in balbezit. Pawluk geeft een hoge lob. Váradi springt en kopt de bal. Pancu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - sport-star 0:8

77e minuut.
Altuğlu geeft een hoge lob. Váradi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iroldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroldi haalt uit met een fantastische trap. Pancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - sport-star 0:9

79e minuut.
Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maćkowicz. Alexandru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. N`Diaye met een snel genomen vrije trap. Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk probeert naar een medespeler te passen. Iroldi rent richting de bal. Iroldi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iroldi rent richting de bal. Iroldi haalt uit met een fantastische trap. Pancu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pawluk geeft een hoge lob. Alexandru maakt een snoekduik en kopt de bal. Iroldi rent richting de bal. Iroldi haalt uit met een fantastische trap. Pancu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - sport-star 0:10

81e minuut.
Cirilla geeft een lange en hoge pass. Gil Mosquera controleert de bal met de borst. Gil Mosquera passt de bal zonder na te denken. Cakarun rent richting de bal. Cakarun haalt uit met een fantastische trap. Bódi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 61%, sport-star 39%.
CS Targoviste - sport-star 0:10