Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sport-star CS Targoviste
atach 1 Tactiek Stefan
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 47.6
zeer goed Schieten goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Cakarun probeert naar een medespeler te passen. Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera geeft de bal voor. Portuga geeft de bal voor. Cakarun maakt een snoekduik en kopt de bal. Bódi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Bódi probeert naar een medespeler te passen. Terek kopt de bal weg. Váradi speelt de bal door. Pawluk is nu in balbezit. Pawluk geeft de bal voor. Pancu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja schiet op doel. Pancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - CS Targoviste 1:0

7e minuut.
Burja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matei komt het veld opgelopen.

14e minuut.
N`Diaye met een sublieme pass. Durka is nu in balbezit. Durka speelt de bal door. Váradi is nu in balbezit. Váradi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Papazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Papazyan geeft een lange en hoge pass. Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk geeft een hoge lob. Matei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Durka passt de bal zonder na te denken. Pawluk rent richting de bal. Pawluk passt de bal in één keer door. Váradi is nu in balbezit. Váradi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - CS Targoviste 2:0

38e minuut.
Kijek geeft de bal voor. Daar is Gil Mosquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil Mosquera speelt de bal door. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - CS Targoviste 2:1

44e minuut.
Maćkowicz probeert naar een medespeler te passen. Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera passt de bal in één keer door. Cakarun rent richting de bal. Cakarun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 47%, CS Targoviste 53%.
sport-star - CS Targoviste 2:1

51e minuut.
Gomoliński is nu in balbezit. Cakarun is nu in balbezit. Cirilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cirilla krijgt een gele kaart.

64e minuut.
N`Diaye geeft een lange en hoge pass. Mihov is nu in balbezit. Váradi onderschept slim de pass. Váradi haalt uit met een fantastische trap. Pancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - CS Targoviste 3:1

76e minuut.
Klungelig pakt Durka de bal. Durka passt de bal zonder na te denken. Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Váradi verovert de bal door een tackle van achteren. Váradi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Váradi verovert de bal door een tackle van achteren. Váradi met een sublieme pass. Mihov is nu in balbezit. N`Diaye verovert de bal door een tackle van achteren. N`Diaye schiet op doel. Pancu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 45%, CS Targoviste 55%.
sport-star - CS Targoviste 3:1