Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cămătari sibieni bobartanii-interisti
352 Tactiek 433 eu at
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 45.3
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


21e minuut.
Milea geeft een hoge lob. Inworp. Kurczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - bobartanii-interisti 1:0

25e minuut.
Srebrowicz onderschept slim de pass. Indriūnas is nu in balbezit. Indriūnas passt de bal met de wreef. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Wagenborg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delfino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanar is nu in balbezit. Kanar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Duim geeft een lange en hoge pass. Šimerda kopt de bal weg. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki schiet op doel. Udreanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cămătari sibieni - bobartanii-interisti 1:1

37e minuut.
Kanar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhideev komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Bisaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Milea de bal. Nüssli rent richting de bal. Nüssli schiet op doel. Oprescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Zhideev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - bobartanii-interisti 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 49%, bobartanii-interisti 51%.
Cămătari sibieni - bobartanii-interisti 2:1

50e minuut.
Milea geeft een hoge lob. Daar is Lasończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stocki rent richting de bal. Stocki haalt uit met een fantastische trap. Udreanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cămătari sibieni - bobartanii-interisti 2:2

61e minuut.
Daar is Sadlok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadlok passt de bal in één keer door. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli draait met de bal, schiet en ... Oprescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - bobartanii-interisti 3:2

61e minuut.
Cozma met een sublieme pass. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma is nu in balbezit. Cozma passt de bal met de wreef. Stocki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Silva zal de hoekschop nemen. Bisaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cozma is nu in balbezit. Stocki rent richting de bal. Stocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cămătari sibieni - bobartanii-interisti 3:3

67e minuut.
Rembielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki onderschept slim de pass. Klungelig pakt Šimerda de bal. Šimerda schiet op doel. Udreanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - bobartanii-interisti 3:4

75e minuut.
Delfino passt de bal met de wreef. Silva probeert naar een medespeler te passen. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma haalt uit met een fantastische trap. Udreanu bokst de bal weg.

78e minuut.
Milea geeft een hoge lob. Inworp. Kurczewski met een snelle inworp. Nüssli rent richting de bal. Nüssli geeft de bal voor. Oprescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Syarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Syarov krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Duim onderschept slim de pass. Delfino is nu in balbezit. Srebrowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Srebrowicz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Klungelig pakt Lasończyk de bal. Stocki onderschept slim de pass. Daar is Stocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stocki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - bobartanii-interisti 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 53%, bobartanii-interisti 47%.
Cămătari sibieni - bobartanii-interisti 3:5