Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bobartanii-interisti Cămătari sibieni
433 eu at Tactiek ok
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 46.7
good Schieten very good
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Silva geeft de bal voor. Šimerda rent richting de bal. Archip verovert de bal door een tackle van achteren. Cozma is nu in balbezit. Cozma schiet op doel. Dixon bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Srebrowicz neemt de hoekschop. Archip kopt de bal weg. Dixon bokst de bal weg.

17e minuut.
Daar is Sadlok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawa rent richting de bal. Kawa passt de bal met de wreef. Ciampolini rent richting de bal. Ciampolini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sadlok rent richting de bal. Sadlok geeft een hoge lob. Kolęda heeft problemen om de bal te vangen. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap. Oprescu bokst de bal weg.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciampolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jasinowski controleert de bal met de borst. Jasinowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kolęda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Cămătari sibieni 0:1

38e minuut.
Daar is Cozma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimerda is nu in balbezit. Cozma is nu in balbezit. Šimerda rent richting de bal. Šimerda haalt uit met een fantastische trap. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Valgaeren met een sublieme pass. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski passt de bal met de wreef. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli haalt uit met een fantastische trap. Oprescu bokst de bal weg.

44e minuut.
Rembielak geeft een hoge lob. Inworp. Bisaz met de inworp. Srebrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrowicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kawa is nu in balbezit. Kawa passt de bal in één keer door. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma geeft een lange en hoge pass. Rembielak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bobartanii-interisti - Cămătari sibieni 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 46%, Cămătari sibieni 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bobartanii-interisti - Cămătari sibieni 1:1

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Nüssli de bal onder controle te krijgen. Bisaz rent richting de bal. Bisaz geeft een lange en hoge pass. Cozma rent richting de bal. Cozma draait met de bal, schiet en ... Dixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Cămătari sibieni 2:1

51e minuut.
Srebrowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Cozma de bal. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda haalt uit met een fantastische trap. Dixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rembielak geeft de bal voor. Kolęda kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Silva geeft een hoge lob. Güneştepe springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dixon probeert wanhopig de bal te grijpen. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Cămătari sibieni 3:1

69e minuut.
Ciampolini speelt de bal door. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Cămătari sibieni 3:2

79e minuut.
Srebrowicz rent richting de bal. Srebrowicz geeft een hoge lob. Silva probeert naar een medespeler te passen. Cozma rent richting de bal. Cozma geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Šimerda passt de bal in één keer door. Kawa speelt de bal door. Kurdek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gutiérrez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciampolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski draait met de bal, schiet en ... Oprescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 52%, Cămătari sibieni 48%.
bobartanii-interisti - Cămătari sibieni 3:2