Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.U Bascov CS Targoviste
Dragnea Tactiek Stefan
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Holberg rent richting de bal. Cakarun verovert de bal door een tackle van achteren. Cakarun haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - CS Targoviste 0:1

17e minuut.
Sırdaş verovert de bal door een tackle van achteren. Sırdaş met een sublieme pass. Nemcsik speelt de bal door. Desperat rent richting de bal. Desperat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.U Bascov - CS Targoviste 1:1

20e minuut.
Portuga met een sublieme pass. Kijek is nu in balbezit. Kijek speelt de bal door. Klungelig pakt Gomoliński de bal. Gomoliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil Mosquera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maćkowicz probeert naar een medespeler te passen. Gil Mosquera geeft de bal voor. Gomoliński is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kijek geeft een hoge lob. Crivăţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - CS Targoviste 1:2

35e minuut.
Villadóniga probeert naar een medespeler te passen. Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terek krijgt een gele kaart. Horsley raakt geblesseerd tijdens het duel. Horsley komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.U Bascov - CS Targoviste 2:2

36e minuut.
Gomoliński rent richting de bal. Dunn onderschept slim de pass. Dunn passt de bal met de wreef. Nemcsik speelt de bal door. Horsley is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cozzupoli Valentini schiet op doel. Pancu speelt de bal door. Portuga kopt de bal weg. Gomoliński kan de bal niet met de borst controleren. Gomoliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Horsley verovert de bal door een tackle van achteren. Terek is nu in balbezit. Horsley verovert de bal door een tackle van achteren. Horsley draait met de bal, schiet en ... Pancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - CS Targoviste 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 45%, CS Targoviste 55%.
F.C.U Bascov - CS Targoviste 3:2

51e minuut.
Dunn verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn passt de bal met de wreef. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat draait met de bal, schiet en ... Pancu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - CS Targoviste 4:2

61e minuut.
Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mojzes de bal. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Cozzupoli Valentini is nu in balbezit. Cozzupoli Valentini passt de bal met de wreef. Desperat heeft problemen om de bal te vangen. Desperat schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Mihov met een sublieme pass. Holberg is nu in balbezit. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gil Mosquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil Mosquera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bocciarelli geeft de bal voor. Dunn speelt de bal door. Daar is Terek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horsley is nu in balbezit. Horsley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sırdaş geeft de bal voor. Mihov heeft problemen om de bal te vangen. Desperat is nu in balbezit. Desperat haalt uit met een fantastische trap. Pancu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Portuga is nu in balbezit. Dunn verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn met een sublieme pass. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat schiet op doel. Pancu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat verovert de bal door een tackle van achteren. Desperat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - CS Targoviste 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 41%, CS Targoviste 59%.
F.C.U Bascov - CS Targoviste 5:2