Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Targoviste F.C.U Bascov
Stefan Tactiek Dragnea
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihov verovert de bal door een tackle van achteren. Horsley verovert de bal door een tackle van achteren. Horsley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - F.C.U Bascov 0:1

17e minuut.
Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz passt de bal zonder na te denken. Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - F.C.U Bascov 0:2

27e minuut.
Bocciarelli geeft de bal voor. Dunn kopt de bal weg. Terek rent richting de bal. Koźbiał verovert de bal door een tackle van achteren. Koźbiał schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Cakarun met een sublieme pass. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera passt de bal in één keer door. Gomoliński rent richting de bal. Gomoliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kijek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński passt de bal in één keer door. Daar is Cakarun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cakarun draait met de bal, schiet en ... Crivăţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 57%, F.C.U Bascov 43%.
CS Targoviste - F.C.U Bascov 0:2

48e minuut.
Dunn met een sublieme pass. Cozzupoli Valentini rent richting de bal. Cozzupoli Valentini passt de bal zonder na te denken. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Gil Mosquera met een snelle inworp. Dunn is nu in balbezit. Maćkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkowicz passt de bal met de wreef. Portuga geeft een hoge lob. Crivăţ bokst de bal weg.

61e minuut.
Kristić geeft een hoge lob. Bocciarelli kopt de bal weg. Dunn geeft een lange en hoge pass. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap. Pancu bokst de bal weg.

76e minuut.
Cozzupoli Valentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozzupoli Valentini passt de bal zonder na te denken. Webb rent richting de bal. Webb schiet op doel. Pancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - F.C.U Bascov 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 48%, F.C.U Bascov 52%.
CS Targoviste - F.C.U Bascov 0:3