Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vladeni Club Cămătari sibieni
baraj442 Tactiek ok
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 45.3
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Ciężkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciężkowski passt de bal met de wreef. Maurillo probeert naar een medespeler te passen. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebenthal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok passt de bal zonder na te denken. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski schiet op doel. Russi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - Cămătari sibieni 0:1

11e minuut.
Ulich verovert de bal door een tackle van achteren. Lasończyk rent richting de bal. Ulich verovert de bal door een tackle van achteren. Ulich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vladeni Club - Cămătari sibieni 1:1

13e minuut.
Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rembielak de bal. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nüssli kopt de bal weg. Klungelig pakt Sadlok de bal. Sadlok speelt de bal door. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap. Russi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vladeni Club 51%, Cămătari sibieni 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vladeni Club - Cămătari sibieni 1:1

50e minuut.
Iglódi passt de bal zonder na te denken. Woźnica is nu in balbezit. Lasończyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woźnica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iglódi komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - Cămătari sibieni 2:1

55e minuut.
Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kurczewski de bal onder controle te krijgen. Nebenthal rent richting de bal. Nebenthal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fidler geeft een lange en hoge pass. Syarov rent richting de bal. Syarov passt de bal met de wreef. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ulich onderschept slim de pass. Ulich passt de bal zonder na te denken. Kocabıyık met een sublieme pass. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Metsala is nu in balbezit. Metsala geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurczewski met een snelle inworp. Sadlok geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Metsala verovert de bal door een tackle van achteren. Metsala speelt de bal door. Iglódi met een sublieme pass. Woźnica rent richting de bal. Woźnica schiet op doel. Udreanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Sadlok kopt de bal weg. Daar is Jaldovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap. Russi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vladeni Club - Cămătari sibieni 2:2

88e minuut.
Iglódi is nu in balbezit. Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok passt de bal met de wreef. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vladeni Club 49%, Cămătari sibieni 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vladeni Club - Cămătari sibieni 2:2