Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cămătari sibieni Vladeni Club
ok Tactiek baraj442
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 54.6
very good Schieten formidable
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Daar is Pšenička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maurillo rent richting de bal. Pšenička tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pšenička krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Iglódi verovert de bal door een tackle van achteren. Iglódi passt de bal met de wreef. Ciężkowski geeft een lange en hoge pass. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebenthal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Vladeni Club 0:1

7e minuut.
Ciampolini speelt de bal door. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski passt de bal met de wreef. Nüssli rent richting de bal. Nüssli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ulich passt de bal in één keer door. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık passt de bal in één keer door. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica draait met de bal, schiet en ... Dixon bokst de bal weg.

16e minuut.
Fidler onderschept slim de pass. Ciampolini onderschept slim de pass. Ciampolini probeert naar een medespeler te passen. Nüssli rent richting de bal. Nüssli haalt uit met een fantastische trap. Russi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ciężkowski probeert naar een medespeler te passen. Iglódi met een sublieme pass. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebenthal haalt uit met een fantastische trap. Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fidler kopt de bal weg. Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski passt de bal in één keer door. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebenthal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kocabıyık passt de bal in één keer door. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Indriūnas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Indriūnas krijgt een gele kaart. Nebenthal raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nebenthal neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Vladeni Club 0:2

38e minuut.
Jasinowski passt de bal in één keer door. Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski geeft de bal voor. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Jaldovský geeft de bal voor. Maurillo kopt de bal weg. Archip heeft problemen om de bal te vangen. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica haalt uit met een fantastische trap. Dixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Nebenthal is nu in balbezit. Nebenthal passt de bal met de wreef. Maurillo probeert naar een medespeler te passen. Nebenthal is nu in balbezit. Nebenthal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 61%, Vladeni Club 39%.
Cămătari sibieni - Vladeni Club 0:2

46e minuut.
Ciampolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawa geeft een hoge lob. Daar is Ulich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nüssli onderschept slim de pass. Nüssli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Ciężkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciężkowski speelt de bal door. Woźnica rent richting de bal. Woźnica schiet op doel. Dixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Sadlok met de inworp. Pšenička rent richting de bal. Pšenička passt de bal in één keer door. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap. Russi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Maurillo is nu in balbezit. Maurillo passt de bal in één keer door. Nebenthal rent richting de bal. Nebenthal draait met de bal, schiet en ... Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Vladeni Club 0:3

65e minuut.
Rembielak geeft de bal voor. Inworp. Kocabıyık met een snelle inworp. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jaldovský geeft een lange en hoge pass. Woźnica kopt de bal weg. Klungelig pakt Kawa de bal. Iglódi rent richting de bal. Iglódi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Vladeni Club 0:4

80e minuut.
Kocabıyık speelt de bal door. Maurillo is nu in balbezit. Maurillo passt de bal zonder na te denken. Woźnica rent richting de bal. Woźnica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Vladeni Club 0:5

82e minuut.
Nüssli rent richting de bal. Kocabıyık begaat een overtreding. Nüssli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kawa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jasinowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 50%, Vladeni Club 50%.
Cămătari sibieni - Vladeni Club 0:5