Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Foresta Falticeni bobartanii-interisti
Core Tactiek 433 eu at
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
42.4 gemiddelde waardering 46.6
goed Schieten goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Węgorowski is nu in balbezit. Sokol rent richting de bal. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bisaz kopt de bal weg. Daar is Bouchard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouchard passt de bal zonder na te denken. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Oraşan verovert de bal door een tackle van achteren. Srebrowicz is nu in balbezit. Srebrowicz geeft een hoge lob. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim haalt uit met een fantastische trap. Battaglini bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Teodoru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Foresta Falticeni 60%, bobartanii-interisti 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCM Foresta Falticeni - bobartanii-interisti 0:0

47e minuut.
Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parpan. Cozma raakt geblesseerd tijdens het duel. Srebrowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cozma heeft problemen om de bal te vangen. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Battaglini met een sublieme pass. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouchard moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bouchard kan niet meer verder spelen. Bazhko komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Šimerda is nu in balbezit. Parpan verovert de bal door een tackle van achteren. Duim rent richting de bal. Cozma rent richting de bal. Cozma schiet op doel. Battaglini bokst de bal weg.

61e minuut.
Srebrowicz kopt de bal weg. Bisaz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heilig. Heilig krijgt een gele kaart.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Duim stond buitenspel. Caramarin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kolęda heeft problemen om de bal te vangen. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cozma stond buitenspel. Lăpădat komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Gutiérrez speelt de bal door. Alich rent richting de bal. Met opzet legt Srebrowicz zijn tegenspeler op de grond. Srebrowicz krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kolęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru onderschept slim de pass. Gutiérrez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teodoru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Foresta Falticeni - bobartanii-interisti 1:0

87e minuut.
Węgorowski is nu in balbezit. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolęda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kolęda krijgt een gele kaart. Campos raakt geblesseerd tijdens het duel. Alich komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Foresta Falticeni 63%, bobartanii-interisti 37%.
FCM Foresta Falticeni - bobartanii-interisti 1:0