Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Targoviste Vladeni Club
Stefan Tactiek baraj442
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen solid


28e minuut.
Bocciarelli geeft de bal voor. Kijek kopt de bal weg. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński rent richting de bal. Gomoliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık speelt de bal door. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - Vladeni Club 0:1

41e minuut.
Iglódi passt de bal in één keer door. Daar is Kocabıyık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocabıyık passt de bal in één keer door. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebenthal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 62%, Vladeni Club 38%.
CS Targoviste - Vladeni Club 0:1

56e minuut.
Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık passt de bal in één keer door. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica haalt uit met een fantastische trap. Pancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - Vladeni Club 0:2

62e minuut.
Klungelig pakt Iglódi de bal. Portuga met een sublieme pass. Cakarun is nu in balbezit. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Maćkowicz probeert naar een medespeler te passen. Jaldovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński verovert de bal door een tackle van achteren. Gomoliński schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Maćkowicz passt de bal zonder na te denken. Gomoliński rent richting de bal. Jaldovský begaat een overtreding. Jaldovský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 47%, Vladeni Club 53%.
CS Targoviste - Vladeni Club 0:2