Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.U Bascov Cămătari sibieni
Dragnea Tactiek ok1
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.7 gemiddelde waardering 48.3
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Indriūnas kan de bal niet met de borst controleren. Horsley onderschept slim de pass. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap. Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Cămătari sibieni 1:0

7e minuut.
Cozzupoli Valentini rent richting de bal. Cozzupoli Valentini passt de bal zonder na te denken. Horsley is nu in balbezit. Horsley draait met de bal, schiet en ... Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rembielak verovert de bal door een tackle van achteren. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat passt de bal zonder na te denken. Webb is nu in balbezit. Webb haalt uit met een fantastische trap. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Cămătari sibieni 2:0

23e minuut.
Syarov is nu in balbezit. Syarov geeft de bal voor. Sırdaş met een sublieme pass. Klungelig pakt Horsley de bal. Horsley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Cămătari sibieni 3:0

29e minuut.
Dunn speelt de bal door. Desperat is nu in balbezit. Desperat passt de bal zonder na te denken. Horsley rent richting de bal. Horsley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Cămătari sibieni 4:0

30e minuut.
Jasinowski passt de bal in één keer door. Pšenička speelt de bal door. Indriūnas kan de bal niet met de borst controleren. Desperat rent richting de bal. Desperat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Cămătari sibieni 5:0

32e minuut.
Cozzupoli Valentini probeert naar een medespeler te passen. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb passt de bal in één keer door. Horsley rent richting de bal. Horsley haalt uit met een fantastische trap. Dixon bokst de bal weg. Paal! Archip speelt de bal door. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Archip geeft de bal voor. Dunn met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Webb de bal onder controle te krijgen. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat passt de bal zonder na te denken. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Cămătari sibieni 6:0

39e minuut.
Lasończyk is nu in balbezit. Horsley verovert de bal door een tackle van achteren. Horsley passt de bal met de wreef. Desperat rent richting de bal. Desperat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Archip de bal onder controle te krijgen. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap. Dixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Cămătari sibieni 7:0

40e minuut.
Arslansoyu speelt de bal door. Webb rent richting de bal. Webb passt de bal zonder na te denken. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat draait met de bal, schiet en ... Dixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 36%, Cămătari sibieni 64%.
F.C.U Bascov - Cămătari sibieni 7:0

53e minuut.
Arslansoyu probeert naar een medespeler te passen. Desperat rent richting de bal. Desperat probeert naar een medespeler te passen. Horsley is nu in balbezit. Horsley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dunn speelt de bal door. Horsley rent richting de bal. Desperat is nu in balbezit. Horsley is nu in balbezit. Horsley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Cămătari sibieni 8:0

64e minuut.
Nüssli passt de bal in één keer door. Holberg rent richting de bal. Jasinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jasinowski schiet op doel. Crivăţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

67e minuut.
Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat passt de bal zonder na te denken. Webb is nu in balbezit. Horsley rent richting de bal. Horsley draait met de bal, schiet en ... Dixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Villadóniga rent richting de bal. Villadóniga passt de bal zonder na te denken. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb haalt uit met een fantastische trap. Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Desperat rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Cămătari sibieni 9:0

83e minuut.
Villadóniga met een sublieme pass. Archip probeert naar een medespeler te passen. Cozzupoli Valentini speelt de bal door. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Nüssli onderschept slim de pass. Sırdaş begaat een overtreding. Nüssli raakt geblesseerd tijdens het duel. Sadlok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jasinowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Crivăţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Cămătari sibieni 9:1

87e minuut.
Webb heeft problemen om de bal te vangen. Desperat is nu in balbezit. Villadóniga probeert naar een medespeler te passen. Horsley rent richting de bal. Horsley haalt uit met een fantastische trap. Dixon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 39%, Cămătari sibieni 61%.
F.C.U Bascov - Cămătari sibieni 9:1