Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sport-star Jon.AsUL
atach 1 Tactiek friend
70% Balbezit 30%
14% Spel op eigen helft 86%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 18.2
formidable Schieten poor
very good Passen hopeless
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Pawluk onderschept slim de pass. Pawluk probeert naar een medespeler te passen. Iroldi rent richting de bal. Daar is Iroldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iroldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Burja de bal. Burja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jon.AsUL 1:0

4e minuut.
Burja speelt de bal door. Klungelig pakt Durka de bal. Durka speelt de bal door. Burja is nu in balbezit. Burja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Durka geeft een lange en hoge pass. Martinek kopt de bal weg. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja schiet op doel. Răduţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jon.AsUL 2:0

5e minuut.
Iroldi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pawluk de bal. Pawluk geeft de bal voor. Burja springt en kopt de bal. Răduţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jon.AsUL 3:0

8e minuut.
Alexandru is nu in balbezit. Alexandru geeft de bal voor. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jon.AsUL 4:0

12e minuut.
Alexandru rent richting de bal. Alexandru geeft een lange en hoge pass. Durka is nu in balbezit. Durka geeft de bal voor. Martinek kan de bal niet met de borst controleren. Răduţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Burja rent richting de bal. N`Diaye bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Diaye geeft een hoge lob. Iroldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Iroldi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Váradi komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Alexandru kopt de bal weg. Pawluk is nu in balbezit. Pawluk geeft een hoge lob. Burja is nu in balbezit. Burja draait met de bal, schiet en ... Răduţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Martinek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawluk met een snelle inworp. Váradi geeft een lange en hoge pass. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jon.AsUL 5:0

22e minuut.
N`Diaye probeert naar een medespeler te passen. Melino rent richting de bal. Melino geeft een lange en hoge pass. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja haalt uit met een fantastische trap. Răduţă bokst de bal weg.

28e minuut.
Durka kopt de bal weg. N`Diaye rent richting de bal. N`Diaye passt de bal zonder na te denken. Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk haalt uit met een fantastische trap. Răduţă bokst de bal weg.

29e minuut.
Alexandru is nu in balbezit. Alexandru geeft een lange en hoge pass. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja draait met de bal, schiet en ... Laboga probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jon.AsUL 6:0

40e minuut.
Martinek kopt de bal weg. N`Diaye rent richting de bal. N`Diaye geeft een lange en hoge pass. Váradi krijgt zijn hoofd ertegen. Răduţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jon.AsUL 7:0

44e minuut.
N`Diaye met een sublieme pass. Burja is nu in balbezit. Daar is Burja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burja draait met de bal, schiet en ... Răduţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jon.AsUL 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 12%, Jon.AsUL 88%.
sport-star - Jon.AsUL 8:0

47e minuut.
Cirilla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Váradi de bal. Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk geeft een hoge lob. Burja krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jon.AsUL 9:0

49e minuut.
N`Diaye passt de bal zonder na te denken. Pawluk rent richting de bal. Váradi is nu in balbezit. Váradi haalt uit met een fantastische trap. Răduţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Alexandru passt de bal zonder na te denken. Pawluk rent richting de bal. Pawluk geeft een hoge lob. Burja rent richting de bal. Burja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jon.AsUL 10:0

55e minuut.
Váradi passt de bal met de wreef. Pawluk is nu in balbezit. Pawluk passt de bal zonder na te denken. Váradi is nu in balbezit. Váradi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Alexandru passt de bal zonder na te denken. Váradi rent richting de bal. Pawluk rent richting de bal. Pawluk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jon.AsUL 11:0

64e minuut.
Váradi passt de bal in één keer door. Pawluk is nu in balbezit. Pawluk met een sublieme pass. Váradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váradi schiet op doel. De bal raakt de paal. Răduţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Bommel de bal. Váradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váradi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jon.AsUL 12:0

69e minuut.
Pawluk geeft de bal voor. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka met een sublieme pass. Burja rent richting de bal. Burja schiet op doel. Răduţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Durka rent richting de bal. Durka met een sublieme pass. Melino met een sublieme pass. Burja rent richting de bal. Burja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ernesaks probeert naar een medespeler te passen. Pawluk rent richting de bal. Pawluk probeert naar een medespeler te passen. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Scerri kopt de bal weg. Daar is Heebo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja schiet op doel. Răduţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jon.AsUL 13:0

86e minuut.
Melino geeft de bal voor. Váradi krijgt zijn hoofd ertegen. Burja kopt de bal weg. N`Diaye heeft problemen om de bal te vangen. N`Diaye haalt uit met een fantastische trap. Răduţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jon.AsUL 14:0

88e minuut.
Váradi rent richting de bal. Bommel onderschept slim de pass. Bommel geeft een lange en hoge pass. Durka rent richting de bal. Durka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 17%, Jon.AsUL 83%.
sport-star - Jon.AsUL 14:0