Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vladeni Club FCM Foresta Falticeni
baraj442 Tactiek Core
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 41.3
formidable Schieten solid
solid Passen average
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Kocabıyık met de inworp. Alich geeft een lange en hoge pass. Campos kopt de bal weg. Vadim is nu in balbezit. Vadim schiet op doel. Russi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - FCM Foresta Falticeni 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Nebenthal de bal. Nebenthal passt de bal met de wreef. Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski geeft een lange en hoge pass. Woźnica maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vladeni Club - FCM Foresta Falticeni 1:1

15e minuut.
Vadim passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel. Russi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - FCM Foresta Falticeni 1:2

18e minuut.
Ulich geeft een lange en hoge pass. Daar is Parpan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciężkowski met een sublieme pass. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Maurillo passt de bal met de wreef. Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski geeft de bal voor. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica haalt uit met een fantastische trap. Battaglini bokst de bal weg.

24e minuut.
Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski passt de bal zonder na te denken. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Russi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - FCM Foresta Falticeni 1:3

28e minuut.
Pokładowski is nu in balbezit. Pokładowski geeft een hoge lob. Teodoru kopt de bal weg. Campos probeert de bal aan de voet te houden. Campos schiet op doel. Russi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Nebenthal rent richting de bal. Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski passt de bal met de wreef. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebenthal schiet op doel. Battaglini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nebenthal is nu in balbezit. Nebenthal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vladeni Club - FCM Foresta Falticeni 2:3

33e minuut.
Woźnica is nu in balbezit. Oraşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraşan geeft de bal voor. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Russi probeert naar een medespeler te passen. Maurillo heeft problemen om de bal te vangen. Iglódi geeft de bal voor. Nebenthal is nu in balbezit. Nebenthal haalt uit met een fantastische trap. Battaglini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciężkowski geeft een hoge lob. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciężkowski zal de hoekschop nemen. Woźnica maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vladeni Club 43%, FCM Foresta Falticeni 57%.
Vladeni Club - FCM Foresta Falticeni 2:3

49e minuut.
Bazhko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oraşan probeert de bal met de borst te controleren. Nebenthal is nu in balbezit. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica haalt uit met een fantastische trap. Battaglini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

55e minuut.
Caramarin verovert de bal door een tackle van achteren. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık passt de bal zonder na te denken. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Parpan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ciężkowski met een snelle inworp. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebenthal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Campos probeert de bal met de borst te controleren. Metsala is nu in balbezit. Metsala passt de bal zonder na te denken. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Metsala geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Inworp. Lăpădat komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Maurillo rent richting de bal. Parpan onderschept slim de pass. Parpan passt de bal met de wreef. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Campos schiet op doel. Russi met een sublieme pass. Kocabıyık geeft de bal voor. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebenthal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vladeni Club 33%, FCM Foresta Falticeni 67%.
Vladeni Club - FCM Foresta Falticeni 2:3