Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Foresta Falticeni Vladeni Club
Core Tactiek baraj442
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 55
adequate Schieten formidable
average Passen solid
good Verdedigen good


5e minuut.
Ciężkowski probeert naar een medespeler te passen. Fidler geeft een hoge lob. Oraşan controleert de bal met de borst. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ciężkowski probeert naar een medespeler te passen. Nebenthal is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Żygadło ... Strafschop! Żygadło krijgt een gele kaart. Nebenthal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nebenthal zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Battaglini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Foresta Falticeni - Vladeni Club 0:1

7e minuut.
Woźnica rent richting de bal. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski met een sublieme pass. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fidler speelt de bal door. Bazhko geeft een hoge lob. Vadim is nu in balbezit. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Russi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Maurillo met een sublieme pass. Ciężkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciężkowski passt de bal in één keer door. Nebenthal is nu in balbezit. Nebenthal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Woźnica kopt de bal weg. Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski probeert naar een medespeler te passen. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica haalt uit met een fantastische trap. Battaglini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nebenthal is nu in balbezit. Nebenthal draait met de bal, schiet en ... Battaglini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Foresta Falticeni - Vladeni Club 0:2

36e minuut.
Daar is Woźnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Żygadło ... Strafschop! Nebenthal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nebenthal neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Foresta Falticeni - Vladeni Club 0:3

37e minuut.
Ciężkowski probeert naar een medespeler te passen. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık passt de bal met de wreef. Woźnica rent richting de bal. Woźnica haalt uit met een fantastische trap. Battaglini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Foresta Falticeni - Vladeni Club 0:4

42e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos probeert naar een medespeler te passen. Węgorowski rent richting de bal. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim draait met de bal, schiet en ... Russi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Foresta Falticeni 64%, Vladeni Club 36%.
FCM Foresta Falticeni - Vladeni Club 0:4

46e minuut.
Teodoru komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Alich passt de bal zonder na te denken. Bazhko speelt de bal door. Daar is Teodoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoru schiet op doel. Russi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Żygadło geeft een hoge lob. Fidler kopt de bal weg. Daar is Żygadło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebenthal is nu in balbezit. Nebenthal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ciężkowski met een sublieme pass. Maurillo rent richting de bal. Maurillo passt de bal zonder na te denken. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Buitenspel voor Teodoru. Goede buitenspelval van de verdediging. Lăpădat komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Ulich de bal. Ulich geeft de bal voor. Nebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebenthal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Foresta Falticeni - Vladeni Club 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Foresta Falticeni 63%, Vladeni Club 37%.
FCM Foresta Falticeni - Vladeni Club 0:5