Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bobartanii-interisti CS Targoviste
433 eu at Tactiek Stefan
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 47
redelijk Schieten goed
matig Passen solide
goed Verdedigen redelijk


14e minuut.
Maćkowicz passt de bal in één keer door. Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera geeft een hoge lob. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński draait met de bal, schiet en ... Oprescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Portuga met een sublieme pass. Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera geeft een hoge lob. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gutiérrez probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gil Mosquera neemt de hoekschop. Kijek geeft een lange en hoge pass. Cakarun maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - CS Targoviste 0:1

44e minuut.
Kijek met de inworp. Gomoliński rent richting de bal. Gomoliński schiet op doel. Güneştepe probeert de bal aan de voet te houden. Portuga geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - CS Targoviste 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 63%, CS Targoviste 37%.
bobartanii-interisti - CS Targoviste 0:2

62e minuut.
Kolęda geeft de bal voor. Inworp. Gil Mosquera met de inworp. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Altuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci onderschept slim de pass. Stellacci passt de bal zonder na te denken. Regowski is nu in balbezit. Regowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sokol rent richting de bal. Kijek verovert de bal door een tackle van achteren. Kijek speelt de bal door. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun draait met de bal, schiet en ... Oprescu bokst de bal weg.

74e minuut.
Šimerda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Milin de bal. Regowski rent richting de bal. Regowski draait met de bal, schiet en ... Pancu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - CS Targoviste 1:2

78e minuut.
Gutiérrez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil Mosquera met de inworp. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 61%, CS Targoviste 39%.
bobartanii-interisti - CS Targoviste 1:2