Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Targoviste bobartanii-interisti
Stefan Tactiek 433 eu at
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
47.7 gemiddelde waardering 44.6
solid Schieten good
solid Passen adequate
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kijek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński haalt uit met een fantastische trap. Srebrowicz probeert de bal aan de voet te houden. Oprescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Silva geeft een hoge lob. Mihov kopt de bal weg. Altuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma rent richting de bal. Cozma schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - bobartanii-interisti 0:1

20e minuut.
Sokol geeft een lange en hoge pass. Maćkowicz kopt de bal weg. Kolęda heeft problemen om de bal te vangen. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sokol rent richting de bal. Kijek verovert de bal door een tackle van achteren. Kijek passt de bal zonder na te denken. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Srebrowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kijek met een snelle inworp. Klungelig pakt Gomoliński de bal. Gomoliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 32%, bobartanii-interisti 68%.
CS Targoviste - bobartanii-interisti 0:1

46e minuut.
Kolęda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mavrocordat komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Cakarun rent richting de bal. Kijek is nu in balbezit. Kijek passt de bal zonder na te denken. Gomoliński rent richting de bal. Gomoliński haalt uit met een fantastische trap. Oprescu bokst de bal weg.

48e minuut.
Sokol geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez kopt de bal weg. Maćkowicz met een sublieme pass. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Sokol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kijek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński probeert naar een medespeler te passen. Kijek rent richting de bal. Kijek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Silva passt de bal in één keer door. Cozma is nu in balbezit. Cozma geeft een hoge lob. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda schiet op doel. Pancu bokst de bal weg. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sokol geeft de bal voor. Inworp. Kijek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Portuga de bal. Portuga passt de bal zonder na te denken. Oprescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cakarun rent richting de bal. Cakarun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CS Targoviste - bobartanii-interisti 1:1

65e minuut.
Sokol onderschept slim de pass. Sokol geeft de bal voor. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim schiet op doel. Pancu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - bobartanii-interisti 1:2

78e minuut.
Gutiérrez geeft de bal voor. Inworp. Gil Mosquera met een snelle inworp. Maćkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga geeft de bal voor. Daar is Mavrocordat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 35%, bobartanii-interisti 65%.
CS Targoviste - bobartanii-interisti 1:2