Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sport-star Cămătari sibieni
atach 1 Tactiek ok
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 46.5
excellent Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Udreanu speelt de bal door. Melino kopt de bal weg. N`Diaye met een sublieme pass. Iroldi is nu in balbezit. Iroldi schiet op doel. Udreanu bokst de bal weg.

5e minuut.
Burja rent richting de bal. Rembielak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burja raakt geblesseerd tijdens het duel. Burja legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Cămătari sibieni 1:0

10e minuut.
Delfino is nu in balbezit. Pawluk probeert naar een medespeler te passen. Indriūnas geeft een hoge lob. Nüssli springt en kopt de bal. Bódi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Iroldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroldi passt de bal zonder na te denken. N`Diaye met een sublieme pass. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Pawluk geeft een lange en hoge pass. Rembielak kopt de bal weg. Syarov heeft problemen om de bal te vangen. Iroldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Durka passt de bal met de wreef. Iroldi rent richting de bal. Iroldi passt de bal met de wreef. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja draait met de bal, schiet en ... Udreanu bokst de bal weg.

27e minuut.
N`Diaye passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pawluk de bal. Pawluk speelt de bal door. Iroldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroldi schiet op doel. Udreanu bokst de bal weg.

35e minuut.
Lasończyk kopt de bal weg. Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Melino bereikt de bal nog maar net als eerste. Melino geeft een lange en hoge pass. Iroldi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Cămătari sibieni 2:0

36e minuut.
Kurczewski met een sublieme pass. Burja is nu in balbezit. Kawa maakt een afschuwelijke overtreding. Kawa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 34%, Cămătari sibieni 66%.
sport-star - Cămătari sibieni 2:0

47e minuut.
Alexandru is nu in balbezit. Alexandru passt de bal zonder na te denken. Syarov rent richting de bal. Iroldi onderschept slim de pass. Iroldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Alexandru passt de bal in één keer door. Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk geeft een lange en hoge pass. Burja springt en kopt de bal. Udreanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Cămătari sibieni 3:0

55e minuut.
N`Diaye kan de bal niet met de borst controleren. N`Diaye geeft een hoge lob. Burja heeft problemen om de bal te vangen. Burja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Cămătari sibieni 4:0

59e minuut.
Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk passt de bal zonder na te denken. Iroldi is nu in balbezit. Iroldi haalt uit met een fantastische trap. Udreanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Iroldi maakt een snoekduik en kopt de bal. Rembielak heeft problemen om de bal te vangen. N`Diaye rent richting de bal. N`Diaye haalt uit met een fantastische trap. Udreanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nüssli passt de bal in één keer door. Papazyan is nu in balbezit. Jasinowski begaat een overtreding. Jasinowski krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Ernesaks kan de bal niet met de borst controleren. Ernesaks geeft een lange en hoge pass. Rembielak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burja rent richting de bal. Burja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Melino geeft een lange en hoge pass. Rembielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroldi onderschept slim de pass. Iroldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Cămătari sibieni 5:0

73e minuut.
Alexandru speelt de bal door. Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk probeert naar een medespeler te passen. Iroldi is nu in balbezit. Iroldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Indriūnas probeert naar een medespeler te passen. Delfino is nu in balbezit. Delfino passt de bal met de wreef. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
N`Diaye bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Diaye passt de bal met de wreef. Burja is nu in balbezit. Iroldi is nu in balbezit. Iroldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Alexandru probeert naar een medespeler te passen. N`Diaye met een sublieme pass. Iroldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroldi draait met de bal, schiet en ... Udreanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Cămătari sibieni 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 37%, Cămătari sibieni 63%.
sport-star - Cămătari sibieni 6:0