Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.53 [del]
  • Stadion: U Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 35245
copy united Engineers TeamForce
total Tactiek 442
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 35.5
zeer goed Schieten matig
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Magiun met een sublieme pass. Zaloga rent richting de bal. Mongelli begaat een overtreding. Mongelli krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noverraz de bal. Noverraz probeert naar een medespeler te passen. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 1:0

6e minuut.
La Cruz passt de bal met de wreef. Malanowski speelt de bal door. Mongelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga verovert de bal door een tackle van achteren. Zaloga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Köyatası onderschept slim de pass. Malanowski geeft de bal voor. Haman is nu in balbezit. Haman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 2:0

10e minuut.
Noverraz geeft een hoge lob. Frankowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Malanowski de bal. Malanowski passt de bal in één keer door. Haman is nu in balbezit. Haman draait met de bal, schiet en ... Pitulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 3:0

25e minuut.
Inworp. Köyatası met de inworp. Malanowski rent richting de bal. Malanowski geeft een hoge lob. Zaloga springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Zaloga speelt de bal door. La Cruz rent richting de bal. La Cruz speelt de bal door. Haman rent richting de bal. Haman schiet op doel. Pitulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malanowski is nu in balbezit. Malanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 4:0

28e minuut.
Malanowski met de inworp. La Cruz geeft de bal voor. Frankowski heeft problemen om de bal te vangen. Haman rent richting de bal. Haman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 5:0

32e minuut.
Zaloga probeert naar een medespeler te passen. Malanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanowski speelt de bal door. Haman rent richting de bal. Haman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Iturburu geeft een lange en hoge pass. Zornetta controleert de bal met de borst. Magoč is nu in balbezit. Köyatası onderschept slim de pass. Köyatası geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Malanowski rent richting de bal. Malanowski geeft een hoge lob. Zaloga is nu in balbezit. Haman rent richting de bal. Haman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Słaby kopt de bal weg. La Cruz rent richting de bal. La Cruz passt de bal zonder na te denken. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 6:0

42e minuut.
Knap speelt de bal door. Malanowski is nu in balbezit. Malanowski speelt de bal door. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Magiun rent richting de bal. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. La Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. La Cruz geeft de bal voor. Haman springt en kopt de bal. Pitulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: copy united 29%, Engineers TeamForce 71%.
copy united - Engineers TeamForce 6:0

46e minuut.
Magiun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. La Cruz rent richting de bal. La Cruz geeft de bal voor. Malanowski rent richting de bal. Malanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 7:0

52e minuut.
Malanowski speelt de bal door. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. La Cruz speelt de bal door. Haman is nu in balbezit. Haman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 8:0

54e minuut.
La Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Frankowski is nu in balbezit. La Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. La Cruz haalt uit met een fantastische trap. Pitulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 9:0

60e minuut.
Magiun probeert de bal aan de voet te houden. Malanowski probeert naar een medespeler te passen. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 10:0

63e minuut.
Knap geeft een hoge lob. Malanowski kopt de bal weg. La Cruz rent richting de bal. La Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 11:0

63e minuut.
Haman is nu in balbezit. Chełmicki is nu in balbezit. Haman verovert de bal door een tackle van achteren. Haman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 12:0

67e minuut.
Sârb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magiun probeert naar een medespeler te passen. Haman is nu in balbezit. La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. La Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 13:0

70e minuut.
Köyatası bereikt de bal nog maar net als eerste. Köyatası geeft een hoge lob. La Cruz probeert naar een medespeler te passen. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman schiet op doel. Pitulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zornetta rent richting de bal. Zornetta geeft de bal voor. Inworp. Malanowski met een snelle inworp. La Cruz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Eftimie rent richting de bal. Malanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Malanowski probeert naar een medespeler te passen. La Cruz is nu in balbezit. La Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Malanowski rent richting de bal. Malanowski geeft een hoge lob. Frankowski heeft problemen om de bal te vangen. Haman is nu in balbezit. Haman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Zornetta bereikt de bal nog maar net als eerste. La Cruz onderschept slim de pass. La Cruz geeft de bal voor. Haman controleert de bal met de borst. Haman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 14:0

76e minuut.
Haman is nu in balbezit. Frankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Frankowski passt de bal zonder na te denken. Malanowski heeft problemen om de bal te vangen. Malanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Magoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaby onderschept slim de pass. Słaby passt de bal zonder na te denken. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 15:0

85e minuut.
Haman passt de bal zonder na te denken. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga probeert naar een medespeler te passen. La Cruz is nu in balbezit. La Cruz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Köyatası is nu in balbezit. Köyatası passt de bal zonder na te denken. La Cruz probeert naar een medespeler te passen. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Engineers TeamForce 16:0

87e minuut.
Pitulea trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Iturburu de bal. Gerrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun onderschept slim de pass. Magiun geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: copy united 22%, Engineers TeamForce 78%.
copy united - Engineers TeamForce 16:0