Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suporterul 1.0 Chelsea Bacau
541 def Tactiek ozdef
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
45.4 gemiddelde waardering 45.6
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Einman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Varbanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Werle de bal. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Fader bereikt de bal nog maar net als eerste. Fader geeft een hoge lob. Bayramsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - Chelsea Bacau 1:0

16e minuut.
Kózka onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kózka met een snelle inworp. Beccaria geeft een lange en hoge pass. Dirvanauskas probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caterincă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bayramsoy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 50%, Chelsea Bacau 50%.
Suporterul 1.0 - Chelsea Bacau 1:0

52e minuut.
Eyholzer geeft een lange en hoge pass. Daar is Werle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fader rent richting de bal. Perdomo onderschept slim de pass. Perdomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suporterul 1.0 - Chelsea Bacau 1:1

61e minuut.
Kózka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Beccaria de bal. Beccaria passt de bal zonder na te denken. Caterincă rent richting de bal. Caterincă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - Chelsea Bacau 2:1

67e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eyholzer de bal. Eyholzer geeft de bal voor. Viggosson krijgt zijn hoofd ertegen. Drozd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Werle geeft een lange en hoge pass. Einman kopt de bal weg. Varbanov is nu in balbezit. Perdomo verovert de bal door een tackle van achteren. Perdomo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 54%, Chelsea Bacau 46%.
Suporterul 1.0 - Chelsea Bacau 2:1