Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Drobeta FC Szereda
standard Tactiek 442
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 47.9
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Pavelson rent richting de bal. Furlan onderschept slim de pass. Furlan passt de bal zonder na te denken. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Machaj verovert de bal door een tackle van achteren. Furlan rent richting de bal. Pajka verovert de bal door een tackle van achteren. Strungăreanu onderschept slim de pass. Strungăreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Pistrui met een sublieme pass. Bălănescu geeft de bal voor. Pajka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furlan rent richting de bal. Furlan schiet op doel. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Pajka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machaj. Machaj krijgt een gele kaart. Pajka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomassi met een snel genomen vrije trap. Sakal kopt de bal weg. van Ede is nu in balbezit. van Ede draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Fojt is nu in balbezit. Bălănescu onderschept slim de pass. Bălănescu geeft de bal voor. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan draait met de bal, schiet en ... Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pistrui geeft de bal voor. van Ede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boiangiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Pavelson de bal. Furlan geeft een hoge lob. Paal! Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Sakal met een sublieme pass. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś probeert naar een medespeler te passen. Sakal rent richting de bal. Sakal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. van Ede krijgt zijn hoofd ertegen. Ţiplea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Drobeta 57%, FC Szereda 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Drobeta - FC Szereda 0:0

49e minuut.
Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Strungăreanu draait met de bal, schiet en ... Câţanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Văduva geeft een hoge lob. Pajka geeft de bal voor. Boiangiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Ede is nu in balbezit. van Ede haalt uit met een fantastische trap. Ţiplea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Furlan is nu in balbezit. Furlan haalt uit met een fantastische trap. Tomassi probeert de bal aan de voet te houden. Furlan is nu in balbezit. Furlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Boiangiu speelt de bal door. Zybertowicz is nu in balbezit. Zybertowicz passt de bal met de wreef. Furlan is nu in balbezit. Furlan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu passt de bal met de wreef. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Drobeta 47%, FC Szereda 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Drobeta - FC Szereda 0:0