Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yaranzo FCSB Sutesti
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 39.1
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen weak


3e minuut.
Balaci passt de bal met de wreef. Kalitvintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalitvintsev passt de bal zonder na te denken. Schwininger is nu in balbezit. Schwininger schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - FCSB Sutesti 1:0

7e minuut.
Marques Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques Dias probeert naar een medespeler te passen. Ungar is nu in balbezit. Ungar geeft een hoge lob. Kalitvintsev heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marques Dias is nu in balbezit. Marques Dias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yaranzo - FCSB Sutesti 1:1

9e minuut.
Marques Dias passt de bal zonder na te denken. Ungar is nu in balbezit. Ungar geeft een lange en hoge pass. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Balaci kan de bal niet met de borst controleren. Marques Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques Dias met een sublieme pass. Ştefan is nu in balbezit. Ştefan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
del Águila is nu in balbezit. del Águila geeft de bal voor. Ştefan kopt de bal weg. Marques Dias rent richting de bal. Marques Dias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - FCSB Sutesti 1:2

30e minuut.
Marques Dias onderschept slim de pass. Daar is Ştefan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marques Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - FCSB Sutesti 1:3

33e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores met een sublieme pass. Marques Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - FCSB Sutesti 1:4

37e minuut.
Balaci met een sublieme pass. Munteanu rent richting de bal. Munteanu passt de bal met de wreef. Schwininger rent richting de bal. Schwininger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Kalitvintsev de bal. Balaci speelt de bal door. Daar is Schwininger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwininger schiet op doel. Fahrer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - FCSB Sutesti 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaranzo 69%, FCSB Sutesti 31%.
Yaranzo - FCSB Sutesti 2:4

86e minuut.
Fahrer met een harde bal richting middenveld. Ştefan kopt de bal weg. Gatev heeft problemen om de bal te vangen. Marques Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques Dias schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Berescu kopt de bal weg. Kurski rent richting de bal. Kurski probeert naar een medespeler te passen. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan draait met de bal, schiet en ... Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaranzo 67%, FCSB Sutesti 33%.
Yaranzo - FCSB Sutesti 2:4